Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Obehörig/behörig lärare i Tyska sökes till Kunskapsskolan i Borås jobb i Borås på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Obehörig/behörig lärare i Tyska sökes till Kunskapsskolan i Borås på StudentConsulting

Obehörig/behörig lärare i Tyska sökes till Kunskapsskolan i Borås

StudentConsulting Borås, Västra Götalands län Deltid
Har du tyska som modersmål eller har du studerat tyska på högre nivå? Har du pedagogiska färdigheter och skulle vilja testa att undervisa?

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter dig som håller hög nivå i både tyska och svenska och som skulle vilja undervisa i tyska i årskurs 6-9. Uppdraget startar relativt omgående och sträcker sig fram till jul, men för rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning. Du anställs av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund Kunskapsskolan som konsult.

Detta söker vi:

Du har tyska som modersmål alternativt skaffat dig motsvarande kunskaper via högre studier. Du är även flytande i svenska i både tal och skrift. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och trivs med att hålla ett högt tempo. Vi tror att du som söker har ett genuint intresse för det tyska språket och en drivkraft att lära ut. Du är lugn, pedagogisk och förtroendeingivande. Du undervisar både i klassrum och i öppna workshops där du stöttar elever efter individuellt behov. Tidigare erfarenhet av att undervisa är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Är du behörig lärare är du också välkommen med din ansökan, villkoren för anställning kan då anpassas.

Sökord: Lärarvikarie, Lärare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59040