Jobbet Nyutexaminerad GIS-specialist har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nyutexaminerad GIS-specialist publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Stockholm
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Är du en IT och GIS intresserad som person som gillar att arbeta tekniskt och administrativt? Vill du arbete hos en av världens ledande IT-företag? Sök redan idag, urvalet sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som GIS- specialist kommer du under din introduktion gå ett onboarding program som innefattar info om företaget, interna system, hur du ska arbeta med dina kunder, vilka uppdrag du ska ha samt vem din handledare är. Under projekten kommer du att tillhöra ett tekniskt team på ca 15 personer där ni kommer att ansvara för förfining och förbättring av datakvaliteten före och efter att den går in i den nya IT-plattformen. En viktig funktion för framgång i denna roll är du ska engagera dig i affärslogik och komplicerade datamodeller, så väl som i olika system. Praktiska arbetsuppgifter innefattar: Arbete med data-migration efter dataöverföring och dataförfining, hantera och prioritera flera uppgifter och deadlines och delta i resultatutvärdering och workshops.

Om företaget
Vår kunds mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden. Idag utgår företaget från ett starkt nordiskt arv och kombinerar global förmåga med lokal närvaro. Huvudkontoret ligger i Esbo, Finland och bolaget sysselsätter över 14 000 experer i ca 20 länder.
Som anställd hos vår kund kommer du ha möjligheter till stor karriärsutveckling, arbeta utomlands och resa i tjänst (kontor i Ostrava och Indien). De arbetar med Open ears och Open doors miljöer där alla anställda har chans att bli hörda. Vidare har de spännande projekt med stora kunder!!

Din profil
?Skallkrav:
•Relevant teknisk utbildning med innehåll av GIS kurser, utbildningen ska ha gett någon form av erfarenhet av att arbeta med GIS-programvara, exempelvis ArcGIS, Microstation, Autocad etc.
•Flytande engelska och svenska i tal och skrift.
•Svensk medborgare

Vi ser det meriterande om du har erfarenheter inom telekommunikation, erfarenhet av Ericsson Network Engineer, agila utvecklingsmetoder eller av att arbeta med Enterprise Geodatabases (ArcGIS Server- SDE) med underliggande standard DBMS (Oracle 11g eller högre).

Som person så söker vi dig som har ett öga för detaljer, en bra kommunikationsförmåga och en förståelse för affärsprocesser och begränsningar. Kreativitet är något vi gillar lite extra mycket!


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Augusti, enligt överenskommesle
Ort: Gärdet, Stockholm
Arbetstider: 08-17

Referens

16894

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till