Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nyutexaminerad ekonom till bolag i södra Stockholm! jobb i Stockholm på Meritmind

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nyutexaminerad ekonom till bolag i södra Stockholm! på Meritmind

Nyutexaminerad ekonom till bolag i södra Stockholm!

Meritmind Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker Brightby Bemanning en driven och hungrig person som vill lära sig att praktisera sina teoretiska kunskaper och växa i sin roll som junior redovinsingsekonom/controller. Om du är en nyutexaminerad ambitiös och självgående ekonom, så är detta definitivt tjänsten för dig!

Vår kund är ett mellanstort familjeföretag som arbetar med lyftredskap och lyftanordningar för svensk industri. Vår kund har kontor i fem svenska städer och söker nu förstärkning till ekonomiavdelningen på Stockholmskontoret. Du kommer att tillhöra ett team om 3 personer där du kommer att läras upp från grunden och få ta till dig fler och fler delar inom hela ekonomispannet, beroende på intresse från ditt håll. Många av de personer som arbetat hos kunden ett par år har sedan gått vidare i sin karriär som ekonomiansvariga, controllers eller revisorer. För rätt person är detta en otrolig möjlighet! Om rollen: I rollen som junior redovinsingsekonom hos vår kund kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:

– Löpande redovisning
– Kund-/leverantörsreskontra
– Lönsamhetsutredningar
– Controlling
– Optimering av flöden i system
– Månadsvis avstämning av tilldelade balanskonton
– Vara med och utveckla system
– Bokslutsarbete
– Hantera inköpsavtal

Din profil

Vi söker dig som har läst en eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi.  Du har goda kunskaper i Officepaketet samt har lätt för att sätta dig i affärssystem. Som person är du pålitlig och ambitiös – du har viljan att lära dig mer och vill bidra till teamet. Vidare är du utåtriktad och framåt, du ser vad som behöver göras och är initiativtagande.

Övrigt

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på Brightby Bemanning- Meritmind men arbetar hos vår kund i Segeltorp söder om Stockholm. Tjänsten är på heltid under kontorstider måndag- fredag. Tjänsten inleds med en provanställning där du är anställd via oss på Brightby Bemanning och för rätt person finns goda möjligheter för övertag till kund efter 6 månader.

Tjänsten startar omgående eller mitten på november.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke.

Läs mer på meritmind.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: STA-4109954