Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

QC-labtekniker till Cepheid i Solna job in Solna at Cepheid AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
QC-labtekniker till Cepheid i Solna på Cepheid AB

QC-labtekniker till Cepheid i Solna

Cepheid AB Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Vi söker nu flertalet kandidater för rekrytering till vår kund Cepheid i Solna. Cepheid är ett framstående företag som utvecklar
molekylärdiagnostiska produkter och som alltid har patienten i fokus. Vi söker dig som vill arbeta med testning av deras molekylärbiologiska produkter under pågående tillverkning. Du kan med fördel vara nyutexad eller ha något års arbetserfarenhet. Det viktiga är att du är noggrann och strukturerad och trivs i en roll som innefattar både rutinarbete och flexibilitet. Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan! Tjänsterna är tänkta att starta så snart som möjligt och är placerade i Solna.


ansvarsområde.

I rollen som In-process-Testing (IPT) analyst kommer du spela en viktig roll i verksamheten där du bidrar med noggrant laborativt arbete och noggrann dokumentation. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för syning och funktionskontroll av de tillverkade produkterna, enligt föreskrivna rutiner, samt dokumentering av resultat. Du kommer också ha omfattande informationsutbyte inom din grupp och med andra avdelningar på företaget och rollen passar därför dig som är kommunikativ och som gillar att samarbeta. I denna roll får du möjlighet att vara en del av ett starkt växande bolag där du medverkar till att få produkterna godkända till nästa tillverkningssteg i processen. 

IPT-gruppen bemannar testning av gående produktion dygnet runt och vi söker därför dig som ser fördelarna med att jobba skift.

Ansvarsområden som IPT analyst:
-Syning och funktionskontroll av tillverkad produkt
-Dokumentation av testresultat
-Felsökning vid funna fel
-Återkoppling till produktions- och utredningsgrupperna


kvalifikationer.

Du som söker bör ha en högskoleutbildning inom naturvetenskap (med laborativt praktiska delar) eller motsvarande och det är starkt meriterande om du har erfarenhet av PCR. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har god datorvana och gärna erfarenhet av Excel. Tidigare erfarenhet av ISO/GMP-styrda kvalitetssystem är meriterande.

I dessa rekryteringar lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och har ett metodiskt arbetssätt. Du bör trivas i en laborativ roll med rutinarbete men bör samtidigt kunna vara flexibel och byta fokus då arbetet ibland innebär snabba förändringar. Du kommer behöva hålla kontakt med andra avdelningar i företaget vilket förutsätter att du har lätt för att samarbeta och är kommunikativ. För att trivas i rollen ser vi också att du har en positiv attityd, är stresstålig och tycker om att verka i en miljö där det händer mycket.


ansökan.

Ansökningar kommer att hanteras löpande så vi uppmanar till att inte vänta med att skicka in din ansökan så snart som möjligt! 

Ansökningar via mail undanbedes då vi inte har möjlighet att hantera dessa p.g.a. GDPR.

I rekryteringen av dessa tjänster samarbetar Cepheid med Randstad Life Sciences. För ytterligare information om tjänsterna, vänligen kontakta: Rekryteringskonsult Heidi Pettersson, [ Email address blocked ]  
 

Rekommenderade jobb

QC-labtekniker till Cepheid i Solna
Cepheid AB Solna Heltid
Accounting Manager Sweden/ Redovisningschef
Selecta AB Stockholms län - Solna Heltidsanställd
Ej angett
Orderadministratör
Bemanningsstyrkan i Rosersberg AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201342601