Jobbet Nyutexad civilingenjör / Mjukvaruutvecklare till Roche Diagnostics har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nyutexad civilingenjör / Mjukvaruutvecklare till Roche Diagnostics publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Vill du vara med på resan för att göra Sverige friskare? Vill du ha en lärorik roll med goda utvecklingsmöjligheter? Poolia IT letar efter en kollega till Roche Diagnostics Lab Workflow-team i Solna. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Roche Diagnostics är ett läkemedelsföretag med anor från 1800-talet. De förbereder sig nu på en spännande resa inom digitalisering och rekryterar därför till teamet Lab Workflow. Som utvecklare kommer du bidra till smarta lösningar som effektiviserar vårdflöden inom till exempel cancervård.

Den inledande perioden under din anställning kommer fokusera på nyutveckling. Du arbetar då i ett team på 4 personer för att bygga en skalbar och väldokumenterad kodbas i HTML, CSS och JavaScript. Efter det övergår du till att dela din tid mellan utveckling och ordinarie arbete i Lab Workflow-teamet. Teamet arbetar med IT-lösningar och processutveckling inom klinisk diagnostik. De arbetar bland annat i så kallade mellanmjukvaror som exempelvis styr analysinstrument. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara
• Konfigurationer av IT-system som styr analysintrument, sorteringsrobotar och tekniskvalidering av diagnostiska resultat
• Installationsprojekt
• Uppdateringar av system och allmän felsökning

Placering: Solna
Omfattning: Heltid
Anställning: Konsultuppdrag med god chans till överrekrytering direkt till Roche
Start: ASAP / Enlingt överenskommelseVem är du?
Du som söker är kommunikativ, samarbetsvillig och analytiskt lagd. Förutom det vill vi att du har

• Har en civilingenjörsexamen inom relevant område eller motsvarande kunskaper.

• Kunskaper inom JavaScript, HTML och CSS.

• Kunskaper om databaser och systemarkitektur.

• Flytande kunskaper i svenska och engelska.

Det är ett stort plus om du har jobbat i liknande miljö tidigare, till exempel om du har förståelse för IT-lösningar i kliniskt laboratorium.

Om verksamheten
Roche är världens största forskande bioteknikföretag, med fokus på att föra vetenskapen framåt förbättrar vi människors liv. Vi utvecklar både läkemedel och diagnostik. Roche Diagnostics i Sverige (med bolagsnamnet Roche Diagnostics Scandinavia AB) arbetar med diagnostiska lösningar för hela hälso- och sjukvårdskedjan. Diagnostik möjliggör att bekräfta, utesluta och förebygga sjukdomar, att minska väntetider och sjukhusinläggningar, optimera resursanvändning och hitta rätt behandling för varje individ. Våra cirka 90 medarbetare verkar för ett friskt Sverige, där all kunskap tillämpas. Vi sitter i Solna i nya, fräscha lokaler.

Referens

57148

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till