Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nyfiken Projektingenjör / Automationsingenjör till Eurotherm i Lund! jobb i Lund på Needo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nyfiken Projektingenjör / Automationsingenjör till Eurotherm i Lund! på Needo

Nyfiken Projektingenjör / Automationsingenjör till Eurotherm i Lund!

Needo Lund, Skåne län Heltid

Värderar du gemenskap och söker en långsiktig arbetsgivare som investerar i sina medarbetare? Har du erfarenhet av PLC-programmering och trivs bra med att driva egna projekt? Har du ett genuint intresse för teknik och vill bredda din kompetens genom att arbeta inom olika industrier? Som projektingenjör hos Eurotherm får du en central roll i verksamheten med stor frihet under ansvar.

Om Eurotherm
Eurotherm, som är en av världens ledande specialister inom automation, grundades redan 1965. De är sedan januari 2014 ett företag inom Schneider-Electric koncernen. Schneider-Electric har fem divisioner organiserade efter verksamhet: Energy and Infrastructure, Industry, Buildings, Data centers and networks samt Residential. Eurotherm har produkterna, kunskaperna och resurserna för att skapa kundanpassade lösningar som förbättrar företags produktivitet och ekonomi. Deras kunniga och engagerade medarbetare gör verklighet av företags visioner. De levererar allt från enkla produktinstallationer till stora projekt och konsultuppdrag.

I rollen som Projektingenjör
Som Projektingenjör kommer du att bli en del av ett team om 15 personer där du kommer ansvara för att driva automationsprojekt hos Eurotherms kunder inom olika industrier så som automotive, medtech och livsmedel. Du har projektledaransvar och arbetar tätt ihop med bland annat säljare, tekniska dokumentationer och andra ingenjörer. I mindre uppdrag arbetar du helt självständigt medan du i större ärenden arbetar i team om 2-3 personer. Du ansvarar för projektets alla faser och dokumenterar uppdragen löpande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  •  Konfigurering/programmering i olika miljöer och på olika produkter.
  • Medverka och leda driftsättningar av våra lösningar hos kund.
  • Projektdokumentation (funktionsbeskrivningar, signallistor, manualer mm) på svenska och engelska.
  • Kundsupport på kontoret via telefon såväl som ute på fält hos kund.
  • Planera och genomföra utbildningar i våra lokaler eller ute hos kund

Du kommer att utgå från Eurotherms kontor i Lund. Resor blir en naturlig del av din vardag. Ditt arbetsområde kommer främst att vara Sverige men resor till andra länder kan förekomma. Antal resor varierar, just nu är dina kollegor på resande fot cirka 1 vecka per månad. Vanligtvis behöver du inte övernatta utan hinner komma hem och varva ner.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom reglerteknik, automation, mekatronik, civilingenjör eller liknande och har minst två års praktisk erfarenhet inom branschen. Har du även en bakgrund som elektriker är detta meriterande. För att lyckas i tjänsten behöver du behärska svenska och engelska flytande samt inneha B-körkort. Har du även erfarenhet av Eurotherms produkter och/eller mjukvaror, har programmerat i Siemens, Allen Bradley eller ABB´s säkerhets-PLC är detta ett stort plus. Vidare är det meriterande om du har kunskap om regelverk och säkerhet inom gas- och förbränningsapplikationer.

Vidare söker vi dig som har en stor portion eget driv och initiativförmåga kombinerat med ett stort teknikintresse. Som person tror vi att du är nyfiken, kommunikativ, lösningsfokuserad, trivs med att träffa kunder och har en tydlig social förmåga. Vi söker dig som har både den teoretiska bakgrunden i kombination med det praktiska.

Viktigt för tjänsten är:

  • Erfarenhet av programmering av standard-PLC, gärna med inriktning på reglering.
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
  • Eftergymnasial utbildning inom reglerteknik, automation, mekatronik, civilingenjör eller liknande.
  • B-körkort.
  • Att du är en nyfiken, ansvarstagande och driven lagspelare.

Vad erbjuder Eurotherm dig? 
I rollen som Projektingenjör erbjuds du en självständig, rolig och omväxlande roll med stor frihet under ansvar där du blir en viktig del i ett kompetent team. Du får en central roll när Eurotherms kunder där du ingår i ett internationellt marknadsledande företag med god lönsamhet.

När du börjar din anställnings får en skräddarsydd och gedigen introduktion som baseras på dina tidigare erfarenheter och vid din sida har du en erfaren mentor. Som anställd på Eurotherm har du konkurrenskraftig lön, kollektivavtal och goda förmåner.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid. Arbetstider är 07.45-16.45.
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Projektingenjör hos Eurotherm intressant? Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo66223