Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nyfiken konstruktör till maritimt bolag - (SSPA)! jobb i Göteborg på Needo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nyfiken konstruktör till maritimt bolag - (SSPA)! på Needo

Nyfiken konstruktör till maritimt bolag - (SSPA)!

Needo Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Är du intresserad av att utvecklas i en konstruktörsroll för maritima tjänster? Drivs du av att följa projekt från start till färdig produkt? Vill du arbeta i ett kompetent team som värderar samarbete och frihet under ansvar? Då kan tjänsten som Konstruktör på SSPA vara rollen för dig!

Om SSPA

SSPA (en gång i tiden Statens Skeppsprovning) är sedan ett halvår tillbaka en del av RISE och erbjuder ett brett utbud av maritima tjänster till kunder över hela världen, bl.a. fartygsdesign, energioptimering och verifiering av prestanda av marina farkoster i våra försöksanläggningar.

Om tjänsten som Konstruktör

Som Konstruktör på SSPA kommer du få vara med och konstruera försöksutrustning till våra maritima laboratorium. Det innefattar tillämpad försöksutrustning och även nyutveckling. Det är ett intressant och utvecklande arbete där du får ta del av nyutvecklade maritima farkoster.

Du kommer att arbeta projektbaserat och ha en tät dialog med projektledaren som tillsammans med säljare och kund tagit fram behov av test, ritningar och budget för utförandet.

Du följer ditt projekt genom hela tillverknings/ försöksprocessen, gör även alla inköp som berör konstruktionen och lägger vid behov även ut arbete för extern tillverkning. Konstruktion och hållfasthetsberäkningarna görs i första hand i Autodesk Inventor, men även Rhino förekommer för modellering.

Tillverkning görs i första hand i SSPA:s egen verkstad men de har ett stort nätverk av externa leverantörer som stöttar vid behov. Du kommer vara en del av avdelningen Workshop & Laboratories och kommer att arbeta i ett team bestående av andra konstruktörer, mättekniker, mekaniker och modellsnickare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Designa, utveckla och testa fartygsutrustning i 3D-CAD och SSPAS testanläggningar.

• Utföra beräkningar av projekten kopplat till budget, material och tid.

• Täta dialoger med projektledare, säljare och andra projektdeltagare.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, gärna inom maskin eller liknande som vill utvecklas i rollen som Konstruktör. Du har genom studier eller arbetslivserfarenhet använt dig av något CAD-verktyg för konstruktionslösningar. För att lyckas i tjänsten behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vidare behöver du klara FMV:s (Försvarets materielverk) säkerhetsprövning utan anmärkning.

Som person ser vi att du har ett noggrant förhållningssätt och ett sinne för detaljer. Du är en kreativ, prestigelös lagspelare som värderar ett gott samarbete och tydlig kommunikation med ditt team. Är du även nyfiken, visar engagemang och vågar fråga kommer du att passa in hos SSPA!

Viktigt för tjänsten är:
• Att du är utbildad ingenjör med intresse för konstruktion.

• Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

• Du är noggrann, samarbetsvillig och nyfiken.

Övrigt
Placering: Chalmers, Johanneberg, Göteborg. Viss möjlighet till att arbeta på distans.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt överenskommelse.
Start: Enligt överenskommelse.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo66312