Jobbet Nyfiken Frontend-utvecklare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nyfiken Frontend-utvecklare sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du ute efter nästa utmaning och vill vara med och bygga ut vår kunds frontendavdelning? Vill du arbeta på ett företag med god företagskultur där det finns utrymme för personal att växa? Sök då tjänsten redan idag eller tipsa någon du tror skulle passa!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som frontend-utvecklare kommer du att arbeta med flera olika projekt och kunder parallellt. Det som är gemensamt för projekten är att du tillsammans med ditt team arbetar med att kundanpassa den plattform som är företagets kärnprodukt. De olika kunderna använder sig i sin tur av olika verktyg och arbetar på olika sätt vilket bidrar till en stor variation i ditt dagliga arbete. Inom projekten och de team som du kommer att arbeta i är det stor frihet att lägga upp arbetet tillsammans på ett sätt som gör att ni når projektslut i tid. En del projekt är förlagda ute hos kund, men du kommer då att arbeta tillsammans med ditt team då ni är på plats hos kund tillsammans. Inledningsvis kommer du som ny få underlag och tid för att komma in i din roll som utvecklare på bästa sätt.

Om företaget
Vår kund vill skapa affärsvärde genom att leverera affärskritiska lösningar och sökapplikationer. De har över 450 kunder och arbetar inom olika branscher. En mer genomgående presentation ges vid intervjutillfället.

Din profil
I din roll som frontend-utvecklare kommer du som vi nämnt ovan arbeta i team och tillsammans med kunder. Detta ställer krav på att du är en person som trivs i sociala miljöer och förstår vikten av professionella relationer. Du är nyfiken och ser fram emot att lära dig mer om branschen och nya tekniker. Vi ser att du har ett genuint intresse för just frontend och har kunskaper inom Javascript och React (alternativt Vue.js). Det är så klart också ett Skallkrav: - Relevant YH-/Högskole-/Civilingenjörs-utbildning - Javascript-kunskap - React eller Vue.js-kunskap - Svenska och engelska i tal och skrift Meriterande: - Grym känsla för grafiska detaljer!

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Placeringsort: Göteborg Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Referens

19689

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till