Jobbet Nyexaminerad tekniker sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nyexaminerad tekniker sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort tekniskt intresse och är hungrig på att lära dig mer inom detta? Har du en god pedagogisk förmåga och vill arbeta nära användarna i en social och fartfylld roll? Då har vi en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för Novamedia Sverige ABs räkning en supporttekniker. Novamedia Sverige AB är operator för Svenska Postkodlotteriet, som är ett av Sveriges mest populära lotterier. Under varumärket finns även bingo och skraplotter online samt en rad populära tv-program, bland annat Postkodmiljonären. Överskottet från Postkodlotteriets produkter går till 56 ideella organisationer. Sedan starten 2005 har Postkodlotteriet genererat 10 miljarder kronor till välgörenhet och samtidigt gjort fler än 1000 svenskar till miljonärer. Operatörsbolag för Svenska Postkodlotteriet är Novamedia Sverige AB. De är ca 180 medarbetare och har kontor i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building i centrala Stockholm.

Man kommer att ingå i avdelningen för IT-infrastruktur och supportera de ca 180 medarbetare på plats. Man tar emot ärenden via bland annat mail och telefon, men också genom fysiska besök. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
- Användarsupport mot både Microsoft och Apple
- Installation och underhåll av klientarbetsplatser
- Inköp av kontors-IT

På sikt finns det god utvecklingspotential mot att bli systemtekniker och arbeta med serverdrift, backuphantering, molntjänster (Office365, Amazon Web Services) med mera.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av Novamedia, men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Uppdraget är på heltid och kontorstider tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en, åtminstone, gymnasial utbildning inom IT. Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag. Då det förekommer både Microsoft- och Apple-enheter på arbetsplatsen ser vi gärna att du har erfarenhet av installation och support för dessa. Har du kunskap eller erfarenhet av att arbeta med Active Directory och Exchange ser vi det som meriterande.

Som person har du självklart en god servicekänsla, där du ser till slutanvändarens bästa och tar emot och tar personligt ansvar för dina uppgifter. Du tycker om att arbeta i en social roll, där du har mycket människor omkring dig och flera kontaktytor. Ditt arbete präglas också av en stor noggrannhet. Du talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48966

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till