Jobbet Nyexaminerad systemutvecklare sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nyexaminerad systemutvecklare sökes publicerad av Poolia

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Skellefteå

Arbetsbeskrivning


Vår kund söker nu dig som har eller vill få ett passionerat intresse för system- och mjukvaruutveckling. Vi söker nyexaminerade, ambitiösa, hungriga, smarta, nyfikna ingenjörer som brinner för avancerad problemlösning, mjukvaruutveckling, systemarkitektur eller är bara en extremt duktig nörd. Låter det som dig? Då är du rätt person. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Om tjänsten
Som systemutvecklare kommer du att arbeta tillsammans med ett team med att utveckla företagsbefintliga produkter och tjänster. Både med nyutveckling och underhåll av produkterna och samtidigt vara delaktig i olika kundprojekt där du även har kundkontakt.

Stämningen i teamet präglas av en stark lagkänsla där man möter framgångar och löser utmaningar tillsammans.

Vem är du?
Vi söker dig som har eller håller på att avsluta en eftergymnasial utbildning inom teknisk datavetenskap eller liknande. Har du erfarenhet från mjukvaruutveckling och är van vid att jobba i projektform/agilt är det meriterande men inget krav.

För att trivas i rollen som systemutvecklare är du en teamspelare med förmågan att ta egna initiativ, men självklart klarar du av att arbeta självständigt. Du är även analytisk och kan se förbättringsmöjligheter. Att du har ett gediget intresse för programmering och att du är uppdaterad inom senaste tekniken.

Tjänsten är på heltid och med tjänstgöringsort Skellefteå

Om verksamheten
It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi hjälper våra kunder att hitta rätt kandidat för arbetet. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Referens

57386

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till