Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nyexaminerad inom IT/ekonomi? Se hit! jobb i Luleå på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nyexaminerad inom IT/ekonomi? Se hit! på Randstad AB

Nyexaminerad inom IT/ekonomi? Se hit!

Randstad AB Luleå, Norrbottens län Deltid


arbetsbeskrivning.

Har du eftergymnasial utbildning med teknisk/ekonomisk inriktning eller motsvarande erfarenhet? Har god vana av att arbeta i och lätt att lära sig olika IT-system samt att du kan uttrycka dig i svenska och engelska i såväl tal som skrift? Då borde detta vara en tjänst för dig och vi ser gärna fram emot att läsa din ansökan redan idag! 

Vi söker just nu nya konsulter till uppdrag hos kund där du kommer ha en självständig roll och arbeta med bland annat analyser, kvalitetssäkra olika processer och säkerställa att systemen är rätt uppdaterade. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


ansvarsområde.

I detta uppdrag kommer du erbjudas en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, en bra arbetsmiljö och härliga kollegor som hjälper varandra. Exempel på arbetsuppgifter är att analysera felorsaker, kvalitetssäkra olika processer, utföra olika beräkningar/utmätningar, bedöma vad som är rätt åtgärd och uppdatera IT-systemen så allt är korrekt. 

Du kommer även vara delaktig i flera olika processer och ha möjlighet att utveckla och förbättra processerna. 


kvalifikationer.

Här behöver du:
  • En eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning
  • Ha god arbetslivserfarenhet av IT-system och har lätt att lära dig nya system.
  •  Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Vi söker dig som tar stort eget ansvar, är självgående och strukturerad i ditt arbetssätt. Som person bör du ha lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare. Du har ett positivt förhållningssätt och är nyfiken och engagerad i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Linn Näswall, junior konsultchef, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201362042