Jobbet Nyexaminerad ingenjör till spännande elektroniktjänst! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nyexaminerad ingenjör till spännande elektroniktjänst! publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning


Driven, tekniktokig och hjälpsam. Är det tre ord som beskriver dig? Vill du utvecklas och bli utmanad i ett kunnigt team? Ta chansen och bli en del av Axis framgångsrika elektronikteam!

Dina arbetsuppgifter
Här blir du en del av ett av elektronikteamen och tillsammans med dina mycket kompetenta kollegor utvecklar ni nya funktioner och produkter på Axis. Rollen är bred och du är med i projekten från start till slut. Du jobbar nära andra avdelningar och utvecklar helhetslösningar i projektform. I och med att du är med i alla led får du en stor bredd och förståelse, du är med från kravspec till färdig produkt och gör allt från att rita och designa kretskort till att felsöka och testa. Här kommer du att utvecklas från första dag!

Om företaget
Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Din profil
Som person är du kommunikativ, lyhörd och älskar problemlösning. Du trivs med att styra över och driva ditt eget arbete framåt och du har en kapacitet att hantera flera uppgifter samtidigt. Vi söker dig som har ett brinnande och genuint intresse för teknik, elektronik och utveckling. Skallkrav: - Högskole- eller civilingenjör inom elektronik, nanovetenskap eller motsvarande - Engelska i tal och skrift Meriterande: - Svenska - Erfaranhet från analog kretskortsdesign

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Lund Omfattning: Heltid Start: Enligt överenskommelse Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan!

Referens

20855

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till