Jobbet Nyexaminerad ingenjör sökes till Maxim Integrated! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nyexaminerad ingenjör sökes till Maxim Integrated! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en nyexaminerad ingenjör som är intresserad av att arbeta med kundrelationer? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en nexaminderad ingenjör för en direktrekrytering. Kunden heter Maxim Integrated och deras europeiska-nordiska säljteam rekryterar aktivt en teknisk försäljningsingenjör / kontoansvarig för
Norden. Du kommer att bli en del av ett team bestående av kontoansvariga och applikationskonsulter i
Sverige. I rollen arbetar man mot kundernas hårdvarudesigners, projektledare och
sourcingteam, för att vidareutveckla den nordiska marknaden för direkt- och distributionskunder. Du kommer att rapportera till direktören för Maxim i Nordeuropa.

Tjänsten är ett utmärkt tillfälle för dig som är nyexamninderad ingenjör inom elektroteknik, teknisk fysik eller industriell ekonomi som har ett kommersiellt intresse och förståelse.

Ansvaren kommer innefatta:
- Arbeta med kundernas search och utveckling samt inköpsavdelningar.
- Identifiering av nya möjligheter på marknaden, inklusive analys av kundbehov.
- Samarbeta med andra internationella avdelningar som försäljning, applikationsteknik, kund
Verksamhet och produktledning.
- Stöd och ge operativt bistånd till kanalpartners.
- Analys av marknads- och konkurrenssituationen.

Arbetstiderna är kontorstider måndag-fredag 08.00-17.00 och kontoret är beläget i Kista. Tjänsten är en direktrekrytering bilket innebär att det är vi på StudentConsulting som sköter rekryteringsprocessen och man kommer bli direkt antsälld av vår kund. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektroteknik, teknisk fysik eller industriell ekonomi. Du är en driven lagspelare som har lätt för att skapa relationer med människor. Du har en god förståelse för komplexa situationer och systemlösningar där du är duktig på att identifiera och lösa problem. Du är analytisk och har ett intresse för hårdvara. Det kan bli en del resande i tjänsten och därför behöver du vara öppen för det. Din engelska är flytande i både tal och skrift. Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Om arbetsgivaren:

Maxim Integrated är ett mycket framgångsrikt företag med huvudkontor i Silicon Valley. Man har mer
än 7000 anställda på kontor, laboratorier och tillverkningsställen runt om i världen. Maxim designar
Elektroniska enheter blir allt smartare med större integration. Sensorer kan övervaka vår
hälsa och bilar kan köra av sig själva. Maxim löser tekniska problem och möjliggör innovation, så att våra kunder kan skapa produkter som formar vår värld. Våra innovativa och högpresterande analoga blandade signalprodukter och -teknologier gör system mer kompakta och smartare, med ökad säkerhet och ökad energieffektivitet. Vi vet också att det är vår personal som gör oss till ett bra företag. Vi uppmanar tänkande utanför boxen, lagarbete, personlig tillväxt och samhällsmedverkan. Vill du göra skillnad och bli utmanad varje dag? Då är Maxim Integrated företaget för dig.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44766

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till