Jobbet Nyexaminerad ingenjör inom Elektroteknik sökes till Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nyexaminerad ingenjör inom Elektroteknik sökes till Lund! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Lund
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med utveckling och konstruktion av hårdvara? Är du civilingenjör inom Elektroteknik eller Datateknik? Vill du jobba på ett nyskapande produktutvecklingsföretag i Lund? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en junior Elektronikkonstruktör/Hårdvaruingenjör för direktrekrytering till vår kund i Lund. Vår kund är ett produktutvecklingsföretag inom elektronik, mjukvara, industridesign och projektledning. De arbetar med hela produktcykeln från konstruktion till produktion och har varit delaktiga i utvecklingen av många framgångsrika produkter inom bland annat medicinteknik, miljöteknik, elfordon, industri och mobiltelefoni. Företaget erbjuder nyskapande och effektiv produktutveckling genom att förse sina kunder med rätt kompetens, rätt utvecklingsmiljö och de smartaste designlösningarna. Arbetsklimatet präglas av humor, nyfikenhet, frihet och engagemang. Idag består företaget av ca 25 anställda och de behöver nu stärka upp sitt team med ytterligare en kollega.

I rollen som hårdvaruingenjör hos vår kund innebär dina arbetsgifter i huvudsak utveckling och konstruktion av kretskort med både schema och layout. Arbetet bedrivs i projektform, och du arbetar ofta i självständiga projekt eller i projekt om två kollegor.

Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av vår kund. Företaget erbjuder en heltidsanställning och arbetstiderna är mån-fre dagtid. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten söker vi nu dig som har en Civilingenjörsutbildning inom Elektroteknik, Datateknik eller motsvarande.Vi söker såväl dig som är nyutexaminerad som dig som har hunnit komma ut och skaffa dig något års erfarenhet efter examen. Viktigast av allt är att du har ett genuint teknikintresse och ett intresse för hårdvarukonstruktion för kretskort. Det är även mycket meriterande om du har erfarenhet från följande områden:
- Förståelse för signalintegritets problematik, EMC, strömförsörjning och värmeutvecklingsproblematik
- Systemering och konstruktion av mikrodator- och/eller FPGA-baserade kretskort
- Analog konstruktion
- Labb- och instrumentvana

För att bli framgångsrik i rollen som Elektronikkonstruktör/Hårdvaruingenjör hos det aktuella företaget bör du som person trivas i en arbetsmiljö där du får stor frihet under eget ansvar. Du är initiativtagande, ansvarsfull och motiveras av att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är även en social och prestigelös lagspelare som såväl hjälper och vågar ta hjälp av andra i stunder då detta behövs.

Låter detta som tjänsten för dig? Tillsättning kommer att ske omgående så fort vi hittat rätt kandidat och urval sker löpande, så sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44723

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Radar RF Design Engineer Lund Axis Communications
Projektledare Malmö SalesOnly
Servicetekniker Malmö Wikan Personal AB
Projektledare Malmö Malmö e.on
Driftpersonal Malmö e.on

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till