Jobbet Nyexaminerad ingenjör / applikationsspecialist till OptoSweden har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nyexaminerad ingenjör / applikationsspecialist till OptoSweden publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär och vill utvecklas i rollen som applikationsspecialist? Lockas du att jobba på ett familjärt bolag där du jobbar med frihet under ansvar? Hos OptoSweden erbjuds en roll där du tidigt får ta stort ansvar och ta del av utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos OptoSweden.

Om företaget

OptoSweden grundades 1994 och med kunder över hela världen är de idag en av nordens största aktörer inom datafångst och digitalisering. Deras produkter och tjänster används för att: effektivisera processer och öka produktiviteten, spara tid, pengar och resurser samt arbeta flexibelt var som helst och när som helst med dina fakturor och dokument. Men även för att ta emot och skicka e-fakturor, dokument och annan data säkert, enligt lagkrav och enkelt. Nu söker OptoSweden två applikationsspecialister till deras kontor i Täby där du samarbetar med ett 20-tal kollegor.

Arbetsuppgifter

Som applikationsspecialist hos OptoSweden specialiserar du dig på deras olika datafångstplattformar. Du är involverad i utveckling, leverans och löpande underhåll samt vidareutveckling på dessa plattformar både mot OptoSwedens interna och externa on-sitesystem. Du felsöker applikationer och konfigurerar nätverksskanners samt installerar programvaror. Vidare sätter du även upp kunder och underlättar användarhanteringen. I rollen tillhör du ett team som på bästa sätt hjälper OptoSwedens kunder att optimera och förenkla deras data och information. Ni arbetar i projektgrupper och hjälps åt att ta fram en skräddarsydd lösning, och på mest effektiva sätt se till att hitta helhetslösningar som ska kunna växa ihop med kunds behov. Tjänsten kräver inga specifika programmeringskunskaper däremot kommer du komma i kontakt med samt få möjligheten att göra utveckling i språken C# .NET och TCL/TK om det är något som motiverar dig.

Formella krav

• Ingenjörsexamen inom IT/data • Tidigare erfarenhet av Microsoft SQL Server och Windows Server från utbildning eller erfarenhet • Har ett genuint tekniskt intresse • Flytande i svenska och engelska i tal och i skrift • Grundläggande kunskap av programmering med fördel C# är meriterande För att trivas i rollen är du självgående i den bemärkelsen att du tar stort ansvar för det du tar dig an och säkerställer att det är av hög kvalitet. Du är noggrann som person och lämnar inget åt slumpen. Då du har flera kontaktytor är du kommunikativ samt trivs med samarbete med andra. Slutligen är du en orädd problemlösare som vill ta egna initiativ och bidra med såväl din personliga utveckling, som för OptoSweden i stort.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Täby Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] - Click here to apply to Nyexaminerad ingenjör / applikationsspecialist till OptoSweden Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] - Click here to apply to Nyexaminerad ingenjör / applikationsspecialist till OptoSweden eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: applikationsspecialist, IT, applikation, Windows Server, SQL, Täby, Stockholm, heltid

Referens

2867801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till