Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nyexaminerad försäljningsingenjör till familjära MLT jobb i Göteborg på Friday Tech Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nyexaminerad försäljningsingenjör till familjära MLT på Friday Tech Recruitment

Nyexaminerad försäljningsingenjör till familjära MLT

Friday Tech Recruitment Göteborg, Västra Götalands län Project Basis

MLT är ett framgångsrikt företag med lång erfarenhet och hög kompetens inom sina områden. Företaget arbetar i en rad olika branscher så som kärnkraft, vattenkraft, vindkraft, stål-, gruv- och processindustrier. MLT erbjuder avancerade precisions-mätinstrument och mättjänster för förebyggande och avhjälpande underhåll samt 3D scanning. Huvudkontoret är ute på Hisingen i Göteborg där de sitter i ljusa och fräscha lokaler och på bolaget råder en familjär och härlig företagskultur. Samtliga konsulter har trivts väldigt bra vilket är ett fint kvitto på att det stämmer.

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för MLT:s räkning en teknisk och affärsinriktad försäljningsingenjör som skall arbeta inom området Condition Monitoring och Reliability Engineering som är ett av industrins absolut hetaste områden. Syftet är genom att erbjuda kunden skräddarsydda tekniska lösningar skapa bästa förutsättningar för att undvika produktionsstörningar och i värsta fall haverier. Detta åstadkoms genom smarta mätsystem och mjukvaror som skapar möjlighet att i förväg se hur deras utrusningar mår. Detta kompletteras även med den senaste teknikens mätsystem för felsökning och visualisering med hjälp av rörelseförstärkning. Som försäljningsingenjör kommer du att hjälpa nya såväl som befintliga kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Arbeta självständigt med säljprocesser med fokus på ett antal utvalda mätsystem där Motion Amplification och systemet IRIS-M är ett av dem.
 • Vara ute på egna kundbesök samt driva och planera ditt eget arbete utan givna instruktioner och rutiner.
 • Bearbeta och skapa långsiktiga kundrelationer.
 • Kontinuerligt utveckla och förbättra säljprocessen.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis maskin/elektro/mekatronik.
 • Har rätt driv och inställning, det vill säga ett stort intresse inom teknik och människor
 • Har kunskap och/eller intresse för maskiner inom tillverkningsindustrin samt goda IT kunskaper, så att du kan sätta dig in i kundernas situation.
 • Är obehindrad i både svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Är flexibel när det kommer till resor i tjänsten.
 • Har B-körkort.

Det är absolut inget krav men meriterande om du har:

 • Varit i kontakt med industriella processmaskiner så som pumpar, fläktar, kompressorer eller turbiner.

Vidare kommer stor vikt läggas på personlig lämplighet. För att lyckas i rollen är du försäljnings- och resultatinriktad och har ett sinne för att utveckla nya affärer. Du gillar att ta stort eget ansvar, där du till stor del planerar dina dagar själv – perfekt för dig med stort driv och många idéer. Du är lyhörd, social och brinner för att skapa och bearbeta goda och långa affärsrelationer. Är en god kommunikatör och du trivs i en roll där du självständigt är ute på fältet och möter kunden.

OM KUNDFÖRETAGET: 

MLT och Protoma är två framgångsrika företag med lång erfarenhet och hög kompetens inom sina områden. Företaget arbetar i en rad olika branscher så som kärnkraft, vattenkraft, vindkraft, stål-, gruv- och processindustrier. Protoma erbjuder produkter, service och utbildning inom spetskompetensområdena mekaniska tätningar, packningar, kompensatorer och lagerskydd. MLT erbjuder avancerade precisions-mätinstrument och mättjänster för förebyggande och avhjälpande underhåll samt 3D scanning. Vill du läsa mer om MLT? [ Link removed ]

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter denna period blir direkt- och tillsvidareanställd av MLT.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Hisingen, Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, [ Email address blocked ]
 • Lön: Fast månadslön 
 • Start: Flexibelt, juni eller efter sommaren

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday558