Jobbet Nyexaminerad elingenjör sökes som elkonstruktör! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nyexaminerad elingenjör sökes som elkonstruktör! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en nyexaminerad elingenjör som vill ha ett meriterande jobb där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter? Har du dessutom ett utpräglat ordningssinne och öga för detaljer? Då är detta en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi, för vår kunds räkning, en elkonstruktör. Vår kund är ett av Sveriges främsta elteknikföretag och arbetar med starkströmsanläggningar. Från Gällivare i Norr till Malmö i söder levererar de allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande installations- och servicetjänster inom branscherna bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Sedan i januari 2019 är de även en del av en av de största globala energidistributörerna, vilket medför ytterligare möjligheter.

I och med deras ständigt växande verksamhet behöver de nu förstärkning i form av en elkonstruktör. I rollen kommer man att arbeta ihop med sina kompetenta kollegor och utgöra en mycket viktig del av det eltekniska arbetet. Man kommer både att arbeta med att konstruera nya starkströmsanläggningar och att anpassa/uppdatera befintliga. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
-Ta emot funktionsbeskrivningar från kunder
-Utifrån dessa framställa ritningar för hur elektroniken ska realiseras och monteras i nya eller befintliga anläggningar
-Arbeta i CAD, AutoCAD och Elmaster
Arbetet kräver mycket noggrannhet och övning, och vår kund erbjuder en gedigen utvecklingsplan för att så småningom göra deras nyanställda till självständiga medarbetare. Utöver utvecklingen som erbjuds inom rollen finns det på sikt utvecklingspotential mot att bli till exempel teknisk specialist eller arbetsledare.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att man blir anställd av vår kund men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Man utgår från vår kunds kontor i Västberga och arbetstiderna är vardagar 07-16. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi dig som nyligen tagit en elingenjörsexamen. Vi ser gärna att du är bekant med CAD, AutoCAD eller Elmaster, då dessa används frekvent i tjänsten. Då flera manualer och dylikt är skrivna på engelska är det viktigt att du behärskar det på en god nivå. Vidare behöver du behärska svenska i tal och skrift. Vidare har du kunskaper inom officepaketet.

Som person är du problemlösningsorienterad och har självklart ett stort intresse för el. Du har inga problem med att arbeta självständigt, samtidigt som du inte är rädd att för att be om hjälp när det krävs. Självklart förstår du vikten av ett noggrant utfört arbete, och tar därför ett stort personligt ansvar för dina prestationer. Stämmer beskrivningen in på dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49352

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till