Jobbet Nyexaminerad elingenjör sökes som drifttagare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nyexaminerad elingenjör sökes som drifttagare! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en nyexaminerad elingenjör som vill ha ett meriterande jobb där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter? Trivs du i en flexibel roll med flera kontaktytor? Då är detta en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi, för vår kunds räkning, en drifttagare. Vår kund är ett av Sveriges främsta elteknikföretag och arbetar med starkströmsanläggningar. Från Gällivare i Norr till Malmö i söder levererar de allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande installations- och servicetjänster inom branscherna bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Sedan i januari 2019 är de även en del av en av de största globala energidistributörerna, vilket medför ytterligare möjligheter.

I och med deras ständigt växande verksamhet behöver de nu förstärkning i form av en drifttagare med placering på stockholmskontoret. Det är en rörlig roll där man huvudsakligen utgår från Stockholm, men också kan komma att resa runtom i Sverige och besöka de olika anläggningarna. I dessa fall bor man huvudsakligen på hotell. På anläggningarna kommer man att kontrollera elarbetet ute på plats och säkerställa att de fungerar som tänkt. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
-Köra ut till de olika orterna där anläggningarna finns.
-Kontrollera elkretsar och se till att alla kablar är inkopplade korrekt
-Konfigurering av reläskydd, vilket man får lära sig på plats
-Samarbete med montörer och elektriker på de olika anläggningarna
Arbetet kräver mycket noggrannhet och övning, och vår kund erbjuder en gedigen utvecklingsplan för att så småningom göra deras nyanställda till självständiga medarbetare.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att man blir anställd av vår kund men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Man utgår från vår kunds kontor i Västberga och arbetstiderna är vardagar 07-16. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi dig som nyligen tagit en elingenjörsexamen. Vi ser gärna att du är bekant med CAD, AutoCAD eller Elmaster, då dessa används frekvent i tjänsten. Då flera manualer och dylikt är skrivna på engelska är det viktigt att du behärskar det på en god nivå. Vidare behöver du behärska svenska i tal och skrift. Du har också goda kunskaper inom officepaketet.

Som person är du problemlösningsorienterad och har självklart ett stort intresse för el. Du har inga problem med att arbeta självständigt, samtidigt som du inte är rädd att för att be om hjälp när det krävs. Du förstår vikten av att arbetet blir korrekt utfört och arbetar därför med stor noggrannhet. Vidare är du bekväm med att arbeta tillsammans med andra, även andra yrkesgrupper. Stämmer beskrivningen in på dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49353

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till