Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nyexaminerad Ekonomiassistent sökes till Compass Group! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nyexaminerad Ekonomiassistent sökes till Compass Group! på StudentConsulting

Nyexaminerad Ekonomiassistent sökes till Compass Group!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du god lagspelare som har mycket god förmåga att skapa kontakter och bygga upp förtroende? Är du noggrann, strukturerad och trivs att arbeta i en föränderlig miljö? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Compass Group Sverige är en ledande leverantör av matupplevelser och förstklassig service på fler än 450 enheter runt om i landet. Deras verksamhet omsätter ca 3 miljarder kronor. I Sverige är de ca 2700 medarbetare som driver fler än 450 restauranger och 10 konferensanläggningar. Deras vision och deras värderingar uttrycker det Compass Group står för. De vägleder dem i deras beslut, handlingar och beteenden, kommer till uttryck i den service de ger deras kunder varje dag, världen över, och är drivkraften för deras arbete och deras tillväxt.
För vår kunds räkning söker vi just nu en Ekonomiassistent som kommer bli del av deras ekonomiavdelning. På grund av en sammanslagning kommer du inom rollen att arbeta inom en föränderlig miljö. För att lyckas i rollen trivs du därmed att få vara med och utveckla rutiner samt processer inom det dagliga arbetet. Du får ansvara över varierande arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter. Dina uppgifter kommer bland annat att innefatta följande:
•Löpande bokföring
•Fakturering
•Support till enheter och kontakt med kunder
•Deltagande i månadsbokslut med tillhörande kontoavstämningar
•Tjänstebilshantering – fr investeringsbegäran, inköp, bokföring leasing, inregistrering i portal IFRS16 samt kontaktperson gentemot medarbetare & leasingbolag
•Administration Loomis – kontantkassor
•Administration kreditkort – restaurangkassor
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av vår kund Compass Group Sverige med kontor beläget i Stockholm. Du blir del av ett engagerat team som stöttar upp varandra och erbjuder goda villkorsförmåner. För bästa möjliga start inleds tjänsten med en gedigen introduktion på plats på kontoret. Vidare sker en del av arbetet på distans i följd av pandemin och enligt FMHs rekommendationer. Kontorstider tillämpas och rollen förväntas starta upp på heltid så snart vi funnit rätt kandidat. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia, på julia.edholm @studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du besitter en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna inom redovisning. Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du har god datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet och då framförallt Excel.
Som person är du framåt och kommunikativ. Du välkomnar förändring och gillar när det är högt tempo på arbetsplatsen. Du uppskattar varierande arbetsuppgifter och är prestigelös i ditt arbetssätt, och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Du sätter laget framför jaget och har en mycket god förmåga att knyta kontakter och bygga förtroende.
Rollen kräver att du talar både svenska och engelska obehindrat. En hel del kommunikation inom bolaget sker på engelska, vilket ställer höga krav på dina språkkunskaper.
Låter detta som din roll? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Nyexaminerad Ekonomiassistent sökes till Compass Group!
StudentConsulting Stockholm Heltid
Graduate Sales till Compass Group!
StudentConsulting Stockholm Heltidsanställd
Studerande ekonomiassistent sökes till spännande start-up bolag!
StudentConsulting Stockholm Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58263