Jobbet Nyexaminerad ekonomiassistent sökes i augusti! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nyexaminerad ekonomiassistent sökes i augusti! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Vallentuna
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du precis tagit examen och har erfarenhet inom ekonomiområdet? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu för vår kunds räkning en ekonomiassistent under två månader från augusti till oktober med chans till förlängning.
Vår kund är ett serviceföretag som erbjuder rätt kunskap och rätt produkter för hotell, restaurang och catering. Vår kund är ett dotterbolag i Martin & Servera-koncernen. Passionerad, personlig och stolt är deras värdeord.

Du kommer arbeta med leverantörsfakturering och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Fakturahantering
- Assistera ekonomiavdelning
- Brev och dokumenthantering
- In och utbetalningar

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men sitta på vår kunds kontor i Vallentuna. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat, uppdraget startar i augusti och löper fram till och med oktober.
Arbetstiderna är under kontorstider mellan 8-17.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat på högskola, universitet eller yrkeshögskola inom ekonomi. Vidare har du någon erfarenhet av ekonomirelaterat arbete sedan tidigare, exempelvis genom extraarbete eller sommarjobb inom leverantörsreskontran. Du har även god datavana samt goda kunskaper i Microsoft Excel. För att passa i denna roll söker vi dig som är utåtriktad och driven. Passar beskrivningen in på dig? Sök då tjänsten redan idag, tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42888

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till