Jobbet NYEXAMINERAD CIVILINGENJÖR SÖKES TILL SPÄNNANDE TRAINEEPROGRAM I VÄSTERÅS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

NYEXAMINERAD CIVILINGENJÖR SÖKES TILL SPÄNNANDE TRAINEEPROGRAM I VÄSTERÅS publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning


Är du nyexaminerad civilingenjör? Har du ett brinnande intresse för teknik? Vill du prova på att jobba i Kina, Japan eller USA? Ta chansen och sök idag.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att genomgå ett traineeprogram på ca 1 år, där du får lära dig allt om företagets olika delar. De första 6 månaderna kommer du att befinna dig här i Sverige där du har din introduktion, workshops, genomgång utav företagets olika avdelningar och system. Under de sista 5-6 månaderna får du ett utbildningsprogram på professionell nivå i Kina, USA eller Japan. Där du lär känna deras kunder, produkter och människor globalt. Efter att ha avslutat traineeprogrammet kommer du att jobba med system. Du kommer ingå i leveransprojekt. Antingen för gas, hydraul eller vattensystem. Där en stor del av arbetet är beräkningar, analyser och även CAD.

Om företaget
Vår kund är världsledande inom högtrycksteknologi och har levererat över 1 900 system till kunder över hela världen inom industrier som flyg, bil, energi och medicinska implantat. Dom jobbar stenhårt med att utveckla och satsa på juniora medarbetare. Dem har kontor runt om i världen och är ett välmående företag.

Din profil
För att passa i denna roll bör du ha ett stort driv och engagemang. Ha en passion för avancerad teknik och system. Du bör vara social och utåtriktad, då du kommer möta många kunder, samt jobba mycket i team. Du är noggrann och analytisk. Skallkrav: - Svenska och engelska tal och skrift. - Utbildning: Civilingenjör inom, Teknisk fysik, fluida och mekatroniska system eller annan liknande utbildning. - Mindre än 1 års erfarenhet. Meriterande: - Erfarenhet av att meka (bil, moped, traktor)

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Startdatum: 1 september. Placeringsort: Västerås Arbetstider: 08-17 Omfattning: Heltid, 100%

Referens

20320

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till