Jobbet Nyexaminerad civilingenjör/aktuarie/matematiker till Skandia Accelerate 2019 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nyexaminerad civilingenjör/aktuarie/matematiker till Skandia Accelerate 2019 publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du ny i karriären, nyligen tagit examen eller blir klar till sommaren 2019 och vill starta din karriär på en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner? Då har du möjligheten att just nu ansöka till Skandia Accelerate med start i höst! Bli en del av riskberäkningsavdelningen och engagerade kollegor som arbetar i en miljö där det är i högt i tak och god sammanhållning. För att du ska lyckas i din roll får du en gedigen introduktion och en egen mentor under programmet.

Skandia Accelerate är utformat för dig som vill få en bra start på din karriär. Skandia satsar på dig och fem andra framtida kollegor för att ni ska få en gedigen grund att stå på, utvecklas i snabb takt och vara med och påverka Skandias framtid!

Som ny i karriären tror vi att du anser att det är viktigt att ditt egna höga driv kombineras med bra vägledning och ledarskap när du ska börja omsätta kunskaperna från utbildningen i praktiken. Detta är något Skandia är väl medvetna om och därför får du en egen mentor som kommer stötta och instruera dig men samtidigt utmana dig för att du ska utvecklas. Som del av Skandia Accelerate kommer du inte bara att få en språngbräda in på arbetsmarknaden, utan också möjlighet att bidra med dina kunskaper. Skandia uppmuntrar engagerade och drivna medarbetare till att växa inom företaget.

Det är för tredje gången som Skandia drar igång Skandia Accelerate. Denna gång kommer det bestå utav av totalt sex utvalda talanger.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Skandia.

Kandidatprofil

Denna position är en unik möjlighet då du tar ett stort kliv från att vara nyexaminerad till att komma in på Skandias riskberäknings avdelning. Du får ta dig an stort ansvar och lärorika arbetsområden och när du inte är med på de inplanerade Accelerate veckorna som sker under de första 6 månaderna arbetar du tillsammans med dina 5 kollegor i teamet. Du kommer att få en mentor de första månaderna som lär dig om de interna regler som finns och hur just Skandia styrs.

Som junior riskanalytiker kommer du att arbeta med varierade uppgifter och stötta bolaget i olika projekt och frågor. Du kommer bland annat att sitta med rapportering, jobba med kvanitativa analyser av statistik och marknadsrisker samt göra diverse analyser till dokumentationspaket som ska skickas till finansinspektionen,

Du kommer arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra och, i stor utsträckning, hjälpa till med analyser som behövs ute i den operativa verksamheten och förfrågningar som kommer direkt från styrelsen. Här får du chansen att jobba med seniora kollegor i ett brett spann av områden och verkligen lära dig regelsverksfrågor från grunden.

* Nyligen tagit eller tar examen inom aktuarieprogrammet, matematik/matematisk statistik, civilingenjörsprogrammet eller dylikt till sommaren 2019
* Har ett stort driv och håller hög kvalitet på ditt arbete
* Har en attityd som stämmer överens med driv, ambition och engagemang
* Talar och skriver flytande svenska då det är koncernspråket på Skandia samt har goda kunskaper i engelska

Vi ser det som meriterande om du har:

* Intresse för finansiella marknader och finansiella instrument
* Grundläggande kunskaper om eller erfarenhet av finansiell redovisning
* Goda kunskaper inom statistik och i excel

Med det sagt, kommer vi samtidigt lägga stor vikt vid att du har rätt inställning, viljan att lära och att du alltid strävar efter hög kvalitet i arbetet samt har ett stort driv och engagemang.

Som person är du noggrann, självgående och orädd samt trivs med att ta ansvar för ditt arbete och driva dina ansvarsområden framåt. Du är en person som ständigt strävar efter förbättring och är positiv, nyfiken och driven i ditt arbete. Vi tror att ambition är vägen till framgång och för att du ska lyckas i din roll räds du inte för att fråga, testa eller utmana. På Skandia genomsyrar ord som prestigelöshet, ödmjukhet och teamwork, vi hoppas du identifierar dig med dessa och tror att olikheter bidrar till ett bättre resultat.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Programmet börjar 2 September
* Programmets omfattning: 6 månader
* Placering: Lindhagensplan, Stockholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Kontaktuppgifter: Johanna Olsson +46 8 12 05 23 40 Joanna Medner
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på Academic Work

Referens

15022517-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till