SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nyexaminerad BI-konsult till Claesson&Partners jobb i Göteborg på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Nyexaminerad BI-konsult till Claesson&Partners på Friday

Nyexaminerad BI-konsult till Claesson&Partners

Friday Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Har du fattat tyckte för business intelligence under studierna och vill vara en del av Sveriges vassaste managementkonsultteam? Ta chansen och bli en del av Claesson & Partners. Ett företag som värderar din personliga resa lika mycket som företagets egna.

Friday söker för Claesson & Partners räkning en driven junior BI-konsult som vill utveckla sina yrkesmässiga och personliga kunskaper tillsammans med bolaget. Här har du möjlighet att vara med och påverka bolagets utveckling från dag ett med nya idéer och infallsvinklar. Det finns även tydliga utvecklingsmöjligheter där du på sikt kan köpa in dig och bli partner i bolaget!

OM TJÄNSTEN:

I rollen som junior BI-konsult kommer du arbeta på bolagets avdelningen BI & Analytics. En förutsättning för att kunna styra en verksamhet och få full kraft i nya styr- och lönsamhetsmodeller är data av hög kvalitet. För att göra beslutsstöd tillgängligt för beslutsfattare är effektiva dashboards, rapporter och visualiseringar avgörande. Vi söker nu dig som vill vara med att utveckla Sveriges bästa integrerade erbjudanden vad avser verksamhetsstyrning och BI. Du kommer delta i arbetet att utveckla bolagets erbjudande inom BI och analytics och framförallt – implementera lösningar hos deras kunder. I och med att Claesson & Partners har kunder över hela Sverige kommer det förekomma en del resande i tjänsten. Resorna görs oftast tillsammans med andra kollegor.

Hos Claesson och Partners kommer du att bli en del av ett mycket kompetent och kunskapsorienterat team med bred och gedigen erfarenhet inom verksamhet och managementfrågor. Därmed finns det möjlighet för en lärande och öppen miljö där alla medarbetare dagligen utvecklas kompetensmässigt. Claesson & Partners arbete präglas av samarbete, kompetens och ambition. Bolaget kommer fokuserat stödja dig i utvecklingen mot en nyckelroll inom området, på samma sätt som du aktivt kommer att bidra till att utveckla kompetensområdet. Vidare råder det en platt organisation på företaget där alla är konsulter, alla är säljare, och alla medverkar till att utveckla företaget framåt. Dem erbjuder en kultur där öppenhet, innovation och kreativitet är viktiga byggstenar. Claesson & Partners prioriterar även din fysiska och psykiska hälsa i form av friskvård där stor vikt läggs på att skapa en sund balans mellan arbete och privatliv.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskoleutbildning inom ekonomi eller IT (tex. industriell ekonomi eller systemutveckling).
 • Har goda kunskaper i något visualiseringsverktyg, tex. Qlikview, PowerBI, Tableau.
 • Har goda kunskap i databaser så som SQL, Oracle.
 • Besitter mycket goda kunskaper i Officepaketet.
 • Obehindrat kan föra dig på svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Besitter rätt driv, engagemang och intresse!

Det är meriterande om du har: 

 • Goda kunskaper, eller förståelse av någon objektorienterat programmeringsspråk.
 • Erfarenhet av molnlösningar för analytics som exempelvis Snowflake, Azure, AWS, Google Cloud.
 • Erfarenhet av planningprocesser och verktyg som exempelvis Cognos Planning, Anaplan, SAP BPC. 
 • Erfarenhet av att arbeta med datamodellering – strukturering av data för rapportering och analys.

Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in hos Claesson & Partners krävs det att du som person är konsultmässig, driven och engagerad. Du har ett naturligt affärstänk och har lätt för att sätta dig in i kundens behov. Du ser varje hinder som en ny möjlighet och vill gärna vara med och driva bolaget i rätt riktning. För dig är det en självklarhet att vara med och bidra, komma med nya idéer och ständigt kommunicera på bästa sätt gentemot kollegor och Claesson & Partners kunder.

OM KUNDFÖRETAGET:

Claesson & Partners har i över 50 år skapat värde för våra kunder genom våra verksamhetsområdena – ekonomistyrning, lönsamhetskalkyl och organisationsutveckling. Vi arbetar med styrmodeller för många av Sveriges största företag och har ökat våra kunders konkurrenskraft avsevärt genom våra modeller för lönsamhetsutveckling. Får du inte nog av Claesson & Partners och vill veta mer? [ Link removed ]

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett långsiktigt uppdrag hos Claesson & Partners där du blir anställd direkt av kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, direktrekrytering.
 • Start: Omgående.
 • Placering: Kaserntorget 5, 411 18 Göteborg.
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, [ Email address blocked ] .

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: friday1124