Jobbet Nyexaminerad .NET utvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nyexaminerad .NET utvecklare publicerad av Axis Communications

Heltid
Sweden - Lund
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Axis Medium solutions genomgår en spännande utveckling och växer ständigt. Vi arbetar med att ta fram end-to-end lösningar som knyter ihop slutanvändare med vårt växande utbud av kameror och hårdvara. Vi utvecklar vår egen mjukvara, diverse webbverktyg och mobila appar för att paketera hela lösningar. Arbetet sker i team, men samarbetet är tvärfunktionellt och vi ser till att alla delkomponenter i våra end-to-end lösning fungerar bra och är lättanvända.

Titta gärna på https://youtu.be/tm9AsJDf6mc för att få en inblick i hur det är att jobba som utvecklare hos oss.

Nu söker vi fler duktiga utvecklare som vill jobba med spännande produkter i en stimulerande agil miljö. Vi söker dig som är nyexaminerad och har brinnande intresse för applikationsutveckling i C#/.NET.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av något av WPF, Asynkron Programmering med async/await, databashantering, Go, Molnlösningar (AWS), Webbutveckling.

Vi har all vår utveckling samlad här i Lund. Det gör att du lätt kan se helheten och få en bra insikt i vad andra team och avdelningar gör och på så sätt se vilken påverkan du har i det stora hela. Vi är måna om att vara öppna, arbeta över organisatoriska gränser och att dela med oss. Vi tror på innovation och självgående team där det finns stor frihet för individen. Utvecklingsmöjligheterna är stora och vi står för ett socialt och öppet arbetssätt med mycket interaktion.

Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Ansök nu!

Vid frågor kontakta rekryterande chef Guillermo Sagastume +46 702 603316

Referens

2026799

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Liknande jobb

Software Developer Malmö Nigel Frank International
.NET-utvecklare? Lund Academic Work
Backendutvecklare Lund Xllnc advice recruitment AB
IT-Tekniker Malmö Wise IT

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Lund).