Jobbet Nyexaminerad / civilingenjör / datateknik / utvecklare / programmering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nyexaminerad / civilingenjör / datateknik / utvecklare / programmering publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du nyexaminerad ingenjör och vill arbeta med programmering? Vi söker dig som drivs av utmaningar och vill arbeta i en varierad, kundnära roll där du får inblick i olika tekniker och branscher.

Om företaget

Omicron Ceti är ett konsultföretag som erbjuder tjänster inom verksamhetsutveckling, projektledning, Business Intelligens, utveckling, integration och test. Genom kompetens, kvalitet och ansvar skapar de långvariga kundrelationer. Hos dem får du arbeta med tekniktunga och utmanande projekt för stora företag, samtidigt som du får möjligheten att tillhöra ett mindre företag med nära kollegor och möjlighet att utvecklas och forma din karriär. De arbetar med flera av landets största och ledande företag och kan erbjuda dig spännande uppdrag inom en rad olika teknikområden och branscher.

I takt med att kundernas behov ökar söker nu Omicron Ceti en ny stjärna i teamet. I tjänsten får du med engagemang och intresse för programmering möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med erfarna IT-konsulter.

Arbetsuppgifter

Som nyutexaminerad civilingenjör arbetar du till en början i inhouse-teamet som består av 5-10 medarbetare. Inom den gruppen kan du få arbeta inom områden som Data Analytics, ETL, Machine Learning, Content Management, Business Intelligence, Big Data mm. Plattformar och verktyg är till exempel Microsoft BI, Pentaho, Hadoop, Android, iOS. Programmerar gör de i Java, .NET, Python, Django, React, Scala och Clojure, m fl. Du får en mentor som tilldelar dig arbetsuppgifter till en början, men på sikt är du självgående i din roll. Detta är en roll för dig som är i starten av din karriär och önskar arbeta som konsult eller projektledare ute hos kund i framtiden.

I rollen har du ett stort eget ansvar och möjlighet att arbeta med hela kedjan i utvecklingsprocessen så som kravanalys, arkitektur, design, implementation, test och leverans. Arbetet sker i nära samarbete och dialog med företagets kunder.

Formella krav

• Civilingenjörsutbildning inom relevant område
• Intresse och viljan att utvecklas inom programmering
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Vi söker dig med ett stort intresse för teknik och programmering. Du är nyfiken och drivs av att lära dig nya saker och utvecklas i din roll. Därtill bidrar du gärna med idéer och förslag på förbättring och effektivisering samt tycker om att hitta lösningar till de problem du möter. Då du arbetar mot kunder och i team är det viktigt att du kan samarbeta med olika människor och är kommunikativ.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konsut, IT, utvecklare, programmering, developer, development, projektledare, Microsoft, SQL, BI, SSIS, Javascript, PHP, C#, Python, civilingenjör, data, system, mjukvara, mjukvaruutveckling, software, systemutveckling

Referens

2159401

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till