Jobbet Nyexad utvecklare / Systemutvecklare / Java till Racasse har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nyexad utvecklare / Systemutvecklare / Java till Racasse publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du nyexaminerad inom datateknik, programmering/utveckling eller har du något års erfarenhet av Java och känner att du är redo att ta nästa steg? Vill du arbeta inhouse på ett spännande företag som arbetar med systemutveckling inom bland annat affärsinformationsbranschen? Som junior Javautvecklare på Racasse får du jobba tillsammans med mycket erfarna och kompetenta kollegor där möjligheterna att utvecklas är stora!

Om företaget

Racasse AB är ett systemutvecklingskonsultbolag och hjälper företag att bygga, förvalta och vidareutveckla kundunika system och tjänster. Racasse är för det mesta involverade under hela processen med att lösa en kunds problem. Det innebär att hjälpa till med allt från idé och kravställning till utveckling, tester och förvaltning av den färdiga produkten. Arbetet utförs i de allra flesta fall på plats i företagets kontorslokaler i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior Javautvecklare arbetar du i projekt tillsammans med en eller flera av dina kollegor. Du kommer efter en dit röra dig fritt inom alla delar som utgör en modern applikation. Det innebär att du kommer att jobba både med gränssnitt, API: er och webbapplikationer men också med affärslogik, transaktionshantering och databaser. Du kommer att arbeta med att tolka, förstå och strukturera upp stora mängder av information för att senare tillgängliggöra dessa, exempelvis via API’er eller söktjänster

Formella krav

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom områden såsom datateknik, programmering/utveckling eller motsvarande • Goda kunskaper i Java • Erfarenhet av tekniker, verktyg, ramverk och koncept såsom mySQL, Spring, GIT genom exempelvis skolprojekt, exjobb eller motsvarande • Arbetslivserfarenhet av systemutveckling inom Java (meriterande) • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift För att trivas och lyckas i den här rollen ser vi att du är öppen för att lära sig nya saker och utvecklas i din roll. Du är nyfiken och gillar att ta initiativ samt tar stort ansvar för dina egna prestationer och ditt arbete. Vidare är du en god problemlösare och räds inte nya utmaningar. Då du kommer att arbeta i nära dialog med kollegor såväl som med kunder ser vi att du har lätt för att kommunicera och är bra på att samarbeta.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Racasse. Start: enligt överenskommelse Lön: enligt överenskommelse Plats: centrala Stockholm Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Java, javautvevkling, Angular, Spring, mySQL, mongoDB, Elastic Search, Tomcat, Docker, CI, GIT, Utvecklare, Utveckling, Developer, Programmering, Civilingenjör, Data, IT, Databas, SQL, Stockholm, Heltid, Inhouse.

Referens

2475001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till