Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nyexad utvecklare / Junior developer / till Strivo jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nyexad utvecklare / Junior developer / till Strivo på Bravura

Nyexad utvecklare / Junior developer / till Strivo

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en problemlösare av rang som älskar programmering och nya, moderna tekniker? Är du i början av din karriär och söker en utvecklande tjänst där du får möjlighet att lära dig allt inom utveckling? Strivo erbjuder dig möjligheten att starta karriären i en roll där du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och högt individfokus!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Strivo.

Om företaget

Strivo AB grundades 2009 och är ett fristående svenskt värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Dom erbjuder ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster, däribland olika typer av depåtjänster med möjlighet för våra depåkunder att spara i ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster. Samtliga placeringslösningar som konstrueras och upphandlas av Strivo garanteras av välkända internationella eller inhemska banker med genomgående god kreditvärdighet. Strivo har omkring 50 anställda och kontor i Stockholm och Göteborg.

Strivo står inför en spännande förändringsfas där utvecklingsteamet kommer ansvara för att bygga om produktens arkitektur och byta ut dess back-office system, för att möjliggöra fortsatt utveckling och tillväxt.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos Strivo är du delaktig i utveckling och förvaltning av Strivos plattform. Rollen berör främst back-end utveckling och du arbetar i .NET, dock tar du alltid leveransansvar för dina egna ärenden och kommer därmed på sikt kunna utvecklas till fullstack.

I rollen som utvecklare hos Strivo arbetar du i ett team om sex utvecklare med varierande senioratet. Arbetet i teamet är fördelat på att tre av teammedlemmarna arbetar med nyutveckling och övriga med större projekt. Du arbetar med båda delar vilket innefattar ärendehantering, förvaltning och nyutveckling. Som nyanställd tar du del i arbetet genom samarbete med de andra teammedlemmarna med syfte att utvecklas i din roll, arbetet bygger på frihet under ansvar där du samtidigt får möjlighet att utvecklas genom par-programmering. Du får en gedigen introduktion i företagets produkter och en mentor som stöttar dig under din upplärningsperiod. Strivo ser sina medarbetare som dess största tillgång, och satsar därmed mycket på kompetensutveckling och utbildning internt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Relevant Högskoleutbildning eller KY/YH
• Kunskaper i .NET framework, .NET core och C#
• Viss kunskap i webutveckling, HTML, javascript och CSS
• Viss kunskap i SQL
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för programmering. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och bidra med idéer och nya perspektiv. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Du är prestigelös i ditt arbetssätt, och räds inte för att fråga om hjälp. Du motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem

Vi lägger stor vikt vid personlighet och egenskaper utöver kompetens. Du behöver inte ha djupgående kunskaper i allt som nämns utan snarare vara nyfiken och ha en konstant vilja att utvecklas och lära dig.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Grev Turegatan, Stockholm, möjlighet till distansarbete
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemutvecklare, fullstackutvecklare, Stockholm, nyexad, java, .Net, frontend, backend, dataanalys, utveckling, utvecklare, fullstack, C#, heltid, javascript, SQL

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3517501