Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nyexad Utvecklare / Java / Backend till börsnoterat bolag inom fintech jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nyexad Utvecklare / Java / Backend till börsnoterat bolag inom fintech på Bravura

Nyexad Utvecklare / Java / Backend till börsnoterat bolag inom fintech

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du i början av din karriär som utvecklare och har ett stort intresse för Java? Är driven och håller dig uppdaterad på den senaste tekniken samt trivs i sociala samarbeten med kollegor? Då kan tjänsten som Javautvecklare hos Centevo vara något för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Centevo.

Om företaget

Centevo är en specialiserad leverantör av kapital- och fondförvaltningslösningar i Norden. Deras lösningar täcker områdena Asset Management, Fund Management, Trust Management och Family Office, samtidigt som de erbjuder kraftfulla API-anslutningsportar till stora lokala banker. Centevo skapar kundvärde genom att erbjuda en process som låter organisationer hantera alla aspekter av sin verksamhet digitalt, från att definiera sina kunder, till att anpassa sitt erbjudande och eventuellt använda automatisk tillgångsallokering (robo-rådgivning).

Centevo erbjuder en beprövad onboardingprocess, digitala lösningar och tjänster som passar företags affärsmodell och ambitioner för tillväxt. De har idag över 50 kunder i Norden och har levererat digitala tjänster till kunder inom finansmarknaden sedan 1991. Läs mer på www.centevo.se.

Som utvecklare tillhör du ett team om sexton kollegor.

Arbetsuppgifter

Som Javautvecklare arbetar du framförallt med flytten av ett system från en plattform till en annan. Strukturen ligger idag inom ett tidigare ägarbolag till Centevo men ska i och med ägarbyte nu flyttas till en egen hostingplats. Flytten innebär programmering med moderna komponenter som Spring Boot, Quarkus, Docker och Kubernetes. Flytten handlar främst om att ta ut och flytta de delar av strukturen som stödjs av den nya miljön men också att kartlägga vad som inte stödjs för att kunna skapa och bygga upp på nytt. Det handlar kortfattat om gaps som kommer uppstå då vissa bitar vilar på den plattform som det tidigare ägarbolaget använder, vilket skapar begränsningar i flytten. Arbetet innefattar också migrering av kunder som är kopplade till infrastrukturen som tidigare använts. Centevo arbetar idag i SCRUM-team, med framförallt Jira och Confluence.

Sammanfattat sitter du med ren Java-utveckling men har du bakgrund inom och intresse för att utvecklas inom frontend och på sikt fullstack så finns det goda möjligheter att göra det.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Relevant eftergymnasial utbildning
• Goda kunskaper inom och intresse för Java
• Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
• Kunskaper inom C#, javascript, React är meriterande

För att passa i rollen som utvecklare hos Centevo tror vi att du är en nyfiken person som motiveras av att sätta igång och driva din utveckling framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Vidare är du prestigelös och är inte intresserad av status utan lägger vikt vid uppgifterna och utförandet än den eventuella status de medför. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Slutligen är du en kommunikativ och socialt säker person med god kommunikativ förmåga. Du känner dig avslappnad i sociala situationer och uppskattar när arbetet ger möjlighet till nya kontakter och relationer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: backendutvecklare, javautvecklare, backend, backend developer, developer, java, java developer, fintech, börsnoterat, ekonomi, finans, mjukvarulösningar, spring boot, quarkus, docker, kubernetes, scrum, jira, confluence, migrering, utvecklingsmöjligheter, heltid, stockholm, rekrytering, jobb

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3606301