SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nyexad Systemutvecklare / Software Developer / Backend till TietoEVRY jobb i Karlstad på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Nyexad Systemutvecklare / Software Developer / Backend till TietoEVRY på Bravura

Nyexad Systemutvecklare / Software Developer / Backend till TietoEVRY

Bravura Karlstad, Värmlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Tar du examen nu till sommaren? Nu har du möjligheten att anta en ny utmaning på ett spännande uppdrag hos TietoEVRY! Här får möjlighet att arbeta med morgondagens teknik för ett digitaliserat och integrerat samhälle. Ta tillfället att arbeta med 5G och i framkant inom telecom.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att TietoEVRY har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och TietoEVRY en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

TietoEVRY är ett ledande företag inom digital transformation och levererar helhetslösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och deras tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper företag att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare hos TietoEVRY arbetar du hårdvarunära och med den senaste tekniken. Du arbetar agilt i ett krossfunktionellt team om sju till åtta personer med projekt som rör 5g och radiobasutveckling med global leverans. Projekten är av omfattande karaktär vilket innebär att du arbetar kundnära och mot internationella kontakter dagligen. Dina arbetsuppgifter kan bland annat innebära att du gör ändringar i befintlig kod, uppdaterar dokument, testar hur en ny funktionalitet gör inverkan på en befintlig kod, implementerar och löser problem. Det kan också handla om att du får en felrapport från tidigare utveckling som du agerar på.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Universitets- eller högskoleexamen i datavetenskap eller motsvarande område
• Goda kunskaper i minst ett av C-språken
• Flytande kunskaper i engelska, både i tal och i skrift
• Erfarenhet från Linux är meriterande
• Erfarenhet från inbyggda system är meriterande

Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Vidare är du duktig på att muntligen uttrycka dig tydligt och välformulerat både i små och stora grupper. Därtill lyssnar du in andra och har lätt för att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation.

Övrig information

Start: Senast 1/6-2022
Plats: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemutvecklare, programmering, Java, C, C++, Jenkins, Jira, GIT, IT, 5G, teknik, Tieto, TietoEVRY, software engineer, software developer, programmerare, utvecklare, systemingenjör, dataingenjör

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 3296501