Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nyexad Supplier Quality Engineer till Trimbles årliga rotationsprogram jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nyexad Supplier Quality Engineer till Trimbles årliga rotationsprogram på Academic Work

Nyexad Supplier Quality Engineer till Trimbles årliga rotationsprogram

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
I rotationsprogrammet hos Trimble, som är världsledande inom tillverkning av högteknologiska elektrooptiska mätsystem, får du det bästa av två världar. Du roterar mellan olika avdelningar och fördjupar dig i företagets processer och produkter under ett års tid, för att sedan bli del av Procurement-teamet inom produktionsavdelningen. Här är chansen för dig som är intresserad av högteknologi att bli del av ett företag med stort fokus på utveckling och innovation.


Om tjänsten
"Det som fick Trimble att sticka ut när jag sökte mitt första heltidsjobb var att deras produkter är fokuserade på optik, men även det faktum att man samlat både produktions- och utvecklingsavdelningarna på samma site. Det finns en stor vilja att sprida kunskap här på Trimble, och den goda stämningen på arbetet gör att man trivs väldigt bra." Så beskriver Erik som är tillverkningsingenjör, varför han valde jobbet på just Trimble.

Trimble är ett globalt företag med över 11 000 anställda i mer än 40 länder runt om i världen. Med över 2 000 unika patent samt R&D i mer än 15 länder utvecklar Trimble teknologier för positionering, modellering, uppkoppling och dataanalys.
Trimble AB i Danderyd har ca 270 anställda som utvecklar och tillverkar högteknologiska elektriska och optiska mätinstrument med hög precision som används inom bl. a. lantmäteri, byggkonstruktion, transport och logistik.

Till Trimbles rotationsprogram söker vi tre nyexaminerade ingenjörer; en Supplier Quality Engineer, en elektronikingenjör och en lantmätare som vill kickstarta sin karriär hos ett världsledande högteknologiskt företag där man får följa produkten hela vägen från idé till utveckling och produktion. Programmet är indelat i följande två moment. Medan du tillhör Procurement-teamet kommer du under rotationsprogrammet att få en:
* Introduktion till utvecklingsavdelningen: Du får sätta dig in i mjuk- och hårdvaruavdelningarna för en inblick i hur produkter tas fram och utvecklas på komponentnivå, främst inom Hårdvara

* Introduktion till produktionsavdelningen: Du sätter dig in produktionsteknik och får följa produktens resa från varumottagningen, när den fortfarande består av separata delar som monteras ihop i produktionslinan för att sedan testas, valideras och programmeras för slutkund

Utöver detta kommer du även att ha kontakter med kunder och andra delar av Trimble, exempelvis genom interna utbildningar i den omfattning som pandemin tillåter. Klicka på videon nedan för att lära känna Trimble bättre. Är du intresserad av att höra mer om Rotationsprogrammet från tidigare års trainees, spola fram till 12 minuter i videon.


Arbetsuppgifter
Teamet Procurement tillhör produktionsavdelningen som består av 180 medarbetare med kompetens inom produktion, produktionsteknik, logistik och produktionsplanering samt inköp.
Inom teamet finns olika ansvarsområden, där dina kollegor ansvarar för operativt respektive strategiskt inköp, projektinköp och leverantörskvalitet inom materialområdena optik, mekanik och elektronik. I din roll som Supplier Quality Engineer kommer du att arbeta med leverantörskvalitet och på daglig basis få arbeta med:
* Äga kontakten med leverantör som du hanterar reklamationer samt kvalitetssäkring av nya artiklar
* Utföra leverantörsbedömningar
* Att vara länken mellan produktion, konstruktör och leverantör.
Vi söker dig som

* Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom områdena mekanik, produktionsteknik, kvalitet eller närliggande
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* Har god kunskap inom Google Sheet eller Microsoft Excel

Det är meriterande om du har kunskap inom Oracles affärssystem.

För att både lyckas med även trivas i rollen ser vi att du som person är noggrann, har ett metodiskt och strukturerat förhållningssätt, samt är relationsbyggande och självständig.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Januari 2022
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Danderyd, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trimbles önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Information om företaget
Läs mer om Trimble här.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15058290-SE