Jobbet Nyexad Nätverkstekniker sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nyexad Nätverkstekniker sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Vill du kickstarta karriären med att arbeta som Junior Nätverkstekniker hos Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur? Har du en känsla för service och trivs i en konsultativ roll? Vill du ta lärdom av mer seniora kollegor och utvecklas inom bolaget? Då har vi den rätta tjänsten för dig! Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som nätverkstekniker kommer du att arbeta med ett brett spann av arbetsuppgifter mot företagets kunder. Som konsult deltar du i diskussioner hos företagets kunder om hur it-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Du kommer självständigt och i team ta fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi och helhetsbild samt arbetar med den tekniska implementationen. Vår kund erbjuder en utvecklande roll där du varje dag får nya problem att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. I dina arbetsuppgifter ingår: -Felsökning av hård- och mjukvarurelaterade incidenter samt support. -Routing, swithing samt att se över nätverkssäkerhet. -Det kan även förekomma projektarbeten då man ingår i ett team som samarbetar för att lösa problem. Dessa projektarbeten kan förekomma med tät dialog med slutkund.

Om företaget
Vår kund finns i sju länder i Norden och Baltikum, de har ca 7000 medarbetare och är marknadsledare i Norden och Baltikum och är den tredje största IT-infrastrukturleverantören i Europa. För detta uppdrag kommer du sitta ute hos en av deras kunder i deras servicedesk. De har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan – från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll. Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är denna kund med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige. Mer information om kundföretaget ges ut vid en eventuell intervju.

Din profil
Rollen ställer krav på både dina tekniska samt kommunikativa färdigheter. Skallkrav: -Relevant utbildning inom nätverksteknik -Svenska och engelska i tal och skrift -Kunskap inom Windows och Linux -B-körkort Meriterande: -Tekniska erfarenheter från någon av tillverkarna Cisco, HPE eller Fortinet. Gärna med certifiering. -Erfarenhet av serviceyrke. Personliga egenskaper och beteenden: -Har ett eget driv -Kreativ -Tekniskt intresse -Konsultmässig. Ansiktet utåt för konsultbolaget.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Arbetstid: 08:00-17:00 Start: Omgående alt. Augusti Ort: Stockholm, Kista Omfattning:Tillsvidareanställning Sök tjänsten idag, urval sker löpande! Välkommen med din ansökan.

Referens

19956

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till