Jobbet Nybakade studenter som är redo för arbetslivet sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nybakade studenter som är redo för arbetslivet sökes! publicerad av Skill

Heltid
Norrköping
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Har du precis tagit studenten och är redo för arbetslivet? Tycker du det är roligt med fysiskt arbete och är intresserad av att jobba inom lager och industri? Då har vi utmaningen för dig.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu driva och arbetsvilliga personer som vill jobba inom lager och industrin då flera av våra kunder har ökat behov av personal till hösten. Arbetsuppgifterna varierar men kan exempelvis vara truckkörning och/eller montering. Svårighetsgraden i arbetet är olika beroende på din tidigare erfarenhet och kunskap inom området. Även arbetstiderna kan varier beroende på kund då det exempelvis kan vara dagtid, 2-skift, ständig dag eller ständig natt.

Din profil
Som konsult på Skill bör du vara praktiskt lagd samt trivas med att jobba mot tydliga mål. Du trivs med att arbeta i ett fartfyllt arbetsklimat och har därför inga problem med att jobba effektivt. Vi ser gärna att du har ett intresse för arbetet och/eller tidigare erfarenhet av lager och industri samt verktygsvana, men det är inget krav. Önskvärt är att du har truckkort A och B då flera av uppdragen kräver det. Eftersom vi har kunder runt om i Östergötland är det även fördelaktigt att du har körkort, så att du kan ta dig till och från arbetet.

Ansökningsförfarande
Som konsult hos oss erbjuder vi dig en visstidsanställning på sex månader med chans till en tillsvidareanställning. Du har en närvarande chef från Skill som besöker arbetsplatsen en gång i veckan. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvårdsbidrag.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3552

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till