Jobbet Ny karriär inom IT efter sommaren? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ny karriär inom IT efter sommaren? publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Arbetar du inom IT och har utbildning eller erfarenhet från utveckling eller programmering och vill starta hösten med nytt jobb? Låt oss på StudentConsulting hjälpa dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har ett brett kontaktnät inom IT-branschen och har under den senaste tiden utökat våra samarbeten och rekryteringar mot just IT-företag runt om i Umeå. Går du i tankarna att göra en karriärförändring? I och med detta vill vi komma i kontakt med dig som kanske går i tankarna att göra någonting annat men inte riktigt har tiden att söka information och leta rätt kontaktvägar. Gör det enkelt för dig och låt oss undersöka vilka möjligheter som finns för just dig utefter dina krav och önskemål.

I våra kontaktnät finns företag som verkar på den internationella marknaden med världsomspännande projekt, lokala aktörer med fokus på lokal utveckling men även företag som satsar och stadigt växer.

Vår utmaning är att lyckas med den perfekta matchningen mellan företag och person där utgångspunkten är dina utvecklings- och karriärönskemål.

Detta söker vi:

Vi söker i första hand dig som har några års erfarenhet och vill ha hjälp vidare i karriären. Vad du gjort tidigare är mindre viktigt, vi fokuserar istället på vad du vill göra framåt.

Berätta för oss vad som intresserar dig eller ta en kontakt direkt på Linkedin så kan vi diskutera vidare.

Vi ser fram emot din kontakt!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49384

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till