Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker vi ventilationsmontör till Kiruna! jobb i Kiruna på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker vi ventilationsmontör till Kiruna! på Framtiden

Nu söker vi ventilationsmontör till Kiruna!

Framtiden Kiruna, Norrbottens län Heltid
Arbetar du som snickare men vill fortsätta utvecklas i en ny bransch? Eller har du läst bygg på gymnasiet och vill komma ut i arbetslivet i en spännande och omväxlande roll? Då kan det vara läge att läsa vidare, för nu söker vi en ventilationsmontör till Kiruna!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som ventilationsmontör hos vår kund kommer du att ha en omväxlande vardag. Ingen dag är den andre lik och du kommer arbeta både självständigt och i grupp med att utöva service, planera och samordna projekten. Är du ny i branschen så finns teamet bakom dig för stöttning, och du kommer få en gedigen onboardingprocess. Kunderna är till största del företag, privatpersoner utgör en liten del av kunderna. Det kan förekomma resor i tjänsten.

Exempel på vanliga arbetsuppgifter 
-Felsökning, service och nyinstallation av ventilationssystem
-Planera håltagningar
-Montera ventilationskanaler etc.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetskund är de största i Norden när det kommer till installation och service av de funktioner som får fastigheter att fungera, det vill säga el, vs, ventilation och säkerhet med mera! Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

DIN PROFIL
Nu söker vi efter dig som har ett tekniskt intresse och som gillar att få saker gjorda. Du är praktiskt lagd och strukturerad i ditt arbetssätt. Har du erfarenhet av yrket, är det ett plus i kanten men inställningen och viljan att lära sig kan vara god nog!

Skallkrav
-Gymnasial utbildning (Gärna bygg)
-Teknisk bakgrund och/eller intresse
-Kunna läsa byggritningar
-Svenska i tal och skrift
-Körkort B

Meriterande
-Tidigare erfarenhet av ventilationsarbete, eller plåtslageri
-Tidigare arbetat som snickare

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående efter överenskommelse
Ort: Kiruna
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid


Plåtslagare Ventilation B-körkort Svenska
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078795320