Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker vi utvecklare till företag med världsledande teknik! jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker vi utvecklare till företag med världsledande teknik! på Framtiden

Nu söker vi utvecklare till företag med världsledande teknik!

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Vill du arbeta med utveckling av artificiell intelligens hos ett företag med världsledande teknik inom sitt område? Ta möjligheten ansök redan idag!


Arbetsuppgifter:
i din roll kommer du att arbeta i korsfunktionella team vilket innebär flera olika ansvarsområden. Företaget verkar inom ögonspårningsteknik (Eye Tracking) primärt mot fordonsindustrin – där din primära arbetsuppgift kretsar kring programmering i C/C++ kring produkten. Detta kan bland annat handla om att kundanpassa kameran genom att arbeta med blickriktning, lägga till nya funktionaliteter samt analysera när kamerorna i fordonet varnar och varför.

Detta är rollen för dig som vill arbeta nära framstående teknik i ett välkänt bolag inom Eyetracking-system med goda utvecklingsmöjligheter!


Om företaget:
Vår kund är ett internationellt, innovativt företag med teknik i framkant. Deras fokus ligger på ”Head & Eyetracking” samt forskning. Företaget är idag en väl etablerad aktör på marknaden och har sedan starten vuxit till en världsledande aktör inom ögonspårningsteknik med internationellt välkända samt välrenommerade kunder. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.


Din profil:
Skallkrav:
- Högskoleingenjör, med fördel mot data, mekatroik eller likvärdigt
- C/C++
- Engelska

Meriterande:
- Svenska
- Python
- Civilingenjör


Vid denna rekrytering kommer vikt även att ligga på din personliga lämplighet för tjänsten. Vi ser att du är en driven person som är analytisk och lösningsorienterad. Du finner ett stort intresse för programmering och kan med fördel uppvisa hobbyprojekt eller likvärdigt. Vidare är du en lagspelare som samarbetar väl i grupp. Välkommen med din ansökan!


Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget


Villkor
Start: Snarast
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
[ Link removed ]Skallkrav: - Högskoleingenjör, med fördel mot data, mekatroik eller likvärdigt - C/C++ - Engelska Meriterande: - Svenska - Python - Civilingenjör
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000069435145