Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker vi utvecklare i JAVA till företag inom Automotive jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker vi utvecklare i JAVA till företag inom Automotive på Framtiden

Nu söker vi utvecklare i JAVA till företag inom Automotive

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
För vår kund, med säte på Lindholmen, står säkerhet i absolut världsklass och ett avancerat miljötänk i fokus. För deras räkning söker vi nu en utvecklare mot JAVA för en unik möjlighet att få en kickstart på karriären. Om det här låter intressant för dig så fortsätt läs här nedan!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som utvecklare hos vår kund kommer du mest fokusera på back-end  och JAVA som programmeringspråk. Scrum-teamet du kommer tillhöra har en bra dynamik av seniora och juniora utvecklare. Här präglar teamkänslan det arbete som utförs och din utveckling är lite viktig som teamets eller projektens.
Inledningsvis kommer du få två ”buddies” som kommer att hjälpa dig. En junior, som precis som du kommit direkt från skolan och vet vilka utmaningar man kan ställas inför när man påbörjar sitt arbetsliv. Samt en mer senior som kommer hjälpa dig mer tekniskt genom t.ex. par-programmering. Du kommer med andra ord bli väl omhändertagen och har du bara viljan och drivet kommer du med den befintliga onboardingen få alla förutsättningar att lyckas i den här tjänsten.
OM FÖRETAGET
Vår kund jobbar med uppkoppling av främst transportmedel och sitter på Lindholmen i Göteborg. De är en stor aktör inom fordonsbranschen som hela tiden arbetar med utveckling där miljö och säkerhet är två stora drivkrafter.
mer information om företaget ges vid en eventuell intervju

DIN PROFIL
Vi söker dig som har en relevant universitetsexamen inom IT med fokus på programmering och har kunskaper i JAVA, vilket kommer att testas under processen i en hemuppgift.
För att vara kvalificerad för rollen krävs det att du har:
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Erfarenhet och känner dig bekväm i JAVA
  • Engelska i tal och skrift
Det är även meriterande om du kunskaper inom:
  • Spring framework
  • Databas
  • Integration
  • TDD / QA
För att passa in i gruppen, rollen och med dina projekt lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Det ställs krav på att du är en driven och engagerad person som inte ryggar tillbaka i situationer du känner dig osäker utan istället söker svar själv eller från kollega. Du vågar ta egna initiativ och du är kommunikativ.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: enligt ÖK
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid 

eftergymnasial utbildning inom relevant område 0-3 års arbetslivserfarenhet inom relevant område Erfarenhet i Java Engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000058946029