Jobbet Nu söker vi studenter för trädgårdsarbete i Malmö med omnejd! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nu söker vi studenter för trädgårdsarbete i Malmö med omnejd! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Burlöv

Arbetsbeskrivning

Är du student och vill tjäna extrapengar och samtidigt få möjligheten att jobba utomhus i Malmö med omnejd? Då har vi möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund söker vi nu studenter som vill arbeta med att plocka skräp i Malmö med omnejd. Vår kund är specialiserat på att bygga och sköta vägar och infrastruktur, de är ledande på drift och underhåll och är ett av Sveriges största anläggningsföretag.

I denna roll kan även andra arbetsuppgifter förekomma, exempelvis att trimma gräs vid vägskyltar Du kommer vara ute och jobba hela tiden så det är viktigt att du inte har några problem att arbeta oavsett väder. Vår kund har ett löpande behov och vi ser därför att du har möjlighet att arbeta dagtid 1-2 dagar i veckan, under sommaren ser vi gärna att du har möjlighet att jobba ännu mer.
Du kommer du att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Som person tror vi att du är arbetsam och självgående. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs och kan utföra arbetet både noggrant och effektivt. Du tycker om att arbeta i team med andra men kan också leda dig själv i ditt arbete då det behövs.

För att du ska kunna ta dig runt på olika platser i Malmö kräver vi att du har B-körkort.

Låter detta som något för dig? Sök då redan idag! Vi gör löpande intervjuer och tjänsten kommer tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidater.

Sökord: utemiljö, utemiljöarbetare, skräpplockare, trädgårdsarbete, utearbete, student

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49831

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till