Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker vi Redovisningsekonomer för uppdrag i Göteborgsområdet! jobb i Göteborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker vi Redovisningsekonomer för uppdrag i Göteborgsområdet! på Poolia

Nu söker vi Redovisningsekonomer för uppdrag i Göteborgsområdet!

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Vi vill ha kontakt med dig som är Redovisningsekonom för våra kommande uppdrag inom ekonomi. Du är välkommen att skicka en ansökan oavsett om du arbetat i många år, eller om du är tidigt i din karriär. Våra kunder är verksamma inom olika branscher och i såväl offentlig som privat sektor. Uppdragens längd kan variera från kortare behovsanställningar till längre konsultuppdrag med möjlighet att bli anställd hos kunden på sikt. I kontakten med oss kommer vi gemensamt fram till vilka typer av uppdrag som kan vara relevanta för just dig och coachar dig på din väg framåt i vårt samarbete.

Om tjänsten
Konsultrollen passar dig som vill testa dina kunskaper i en ny kontext. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vanligt förekommande arbetsuppgifter hos våra kunder är:

Redovisning:
- Löpande redovisning
- Moms- och skattedeklarationer
- Månads-, Delårs- och Årsbokslut
- Effektiviseringar och processförbättringar

Vem är du?
För att vara aktuell för dessa uppdrag så behöver du ha en högskoleexamen som är inriktad mot ekonomi, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig. Vi letar både efter dig som har flera års erfarenhet som Redovisningsekonom, men också efter dig som har påbörjat din resa inom området.

Om verksamheten
Vi kommer arbeta successivt med att kontakta de profiler vi anser vara relevanta för våra uppdrag. Genom att registrera din ansökan här kommer vi också kunna tipsa dig via mail om relevanta tjänster som vi ser matchar din profil. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61035