Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker vi montörer till Forsheda Hus i Torsås jobb i Kalmar på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker vi montörer till Forsheda Hus i Torsås på Lernia

Nu söker vi montörer till Forsheda Hus i Torsås

Lernia Torsås Heltid

Har du erfarenhet av montering inom träindustrin eller byggbranschen och har god vana från att arbeta efter ritningar? Drivs du av att arbeta i ett högt tempo och leverera högklassig service? Då är det här ett jobb för dig! Vi på Lernia söker nu montörer inom träindustrin till vår kund Forsheda Hus i Torsås.

Om företaget

Forsheda Hus ligger i Smålandsstenar och är ett expansivt, medelstort och framgångsrikt företag som är verksamt inom träindustribranschen. Fabriken i Smålandsstenar är huvudanläggningen på 14 000m2 med stöd av systeranläggningarna i Sandsjöfors på 14 000m2 och i Torsås som har 4000 m2 produktionsyta. I Torsås tillverkas Forsheda Hus egna väggar, Eurowalls, som består av väggpartier och utfackningsväggar helt enligt kundernas önskemål.

Vilka är vi?

Vill du bredda din kompetens? Vill du bli en del av vårt team? Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos många attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi.

Vi vill helt enkelt forma framtiden tillsammans med dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak att jobba som montör. I rollen som montör/träarbetare arbetar du tillsammans i grupp ute i produktion och tillverkar utfackningsväggar enligt ritningar. Arbetsuppgifterna kommer att vara allt ifrån montering av stommar, isolermaterial, beklädnad av ytter- och innerväggar samt fönstermontering.

Formell kompetens

Vi önskar att du som söker har erfarenhet av eller är nyfiken på att jobba inom träindustrin. Som sökande är det meriterande att du har jobbat som träarbetare, trämontör eller ha erfarenhet inom byggbranschen samt ritningsläsning.

God engelska så att du kan kommunicera med dina kollegor
B-körkort är ett krav.
Truck och traverskort är meriterande

Personliga egenskaper

Vi söker engagerade och motiverade montörer som trivs med att arbeta fysiskt, i högt tempo och alltid har viljan att leverera en god service! Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående samt van att hugga i där det behövs och gillar när det är varierande arbetsuppgifter. Vi på Lernia värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, kvalitetstänkande och hälsomedvetenhet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Torsås
Dagtid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 
Välkommen med din ansökan idag! Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:  [ Link removed ]
Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 182636