Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker vi maskinoperatörer till industri i Kalmar! jobb i Kalmar på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker vi maskinoperatörer till industri i Kalmar! på Uniflex

Nu söker vi maskinoperatörer till industri i Kalmar!

Uniflex Kalmar, Kalmar län Heltid
Jobbeskrivning
Nu söker vi positiva och arbetsvilliga maskinoperatörer till tillverkningsindustrin för kommande uppdrag i Kalmar. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av förberedning och körning av maskiner vid produktionslinje och kvalitetskontroll av färdiga produkter. Viss truckkörning kan förekomma. Arbetsrollen är varierande och stort individuellt ansvarstagande förväntas av medarbetaren. Arbetstiderna kan komma att variera beroende på skiftschema.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete som maskinoperatör. Bakgrund som CNC-operatör eller truckkort är meriterande men inget krav. Vidare efterfrågas att du är praktiskt lagd, har god teknisk förståelse och starkt intresse för att lära sig. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, ordningssinne och drivkraften att ständigt utvecklas.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55688