Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker vi kvalitetsledningsspecialist inom Life Science (Uppsala) jobb i Uppsala på Prevas AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker vi kvalitetsledningsspecialist inom Life Science (Uppsala) på Prevas AB

Nu söker vi kvalitetsledningsspecialist inom Life Science (Uppsala)

Prevas AB Uppsala, Uppsala län Heltid

Vi är ett team konsulter inom Life Science som hjälper företag att utveckla säkra, effektiva, tillförlitliga produkter som förbättrar livet för våra medmänniskor och även i vissa fall räddar liv. Vi växer! Har precis välkomnat MEDQURE till oss, men vi behöver bli fler vassa konsulter inom kvalitetsledningssystem (QMS) som kan hjälpa våra kunder med kvalitetsledning. Letar du efter meningsfulla uppdrag och engagerade kollegor, hör av dig till oss! Har du dessutom erfarenhet av implementation av eQMS är vi extra nyfikna.Om rollen och ansvarsområdet

Vi söker dig med praktisk erfarenhet av arbete med kvalitetsledningssystem inom Life Science och förstår vad som krävs för att uppfylla gällande regelverk och standarder. Vi tror att du har god erfarenhet av att ha arbetat med regelverk och standarder som MDD/MDR, IVDD/IVDR, FDA QSR, ISO 13485, ISO 14971 och IEC 62304 och utifrån dessa kunna guida och agera rådgivare. Du arbetar för att bygga in kvalitet i stället för att kontrollera in den, för att hela tiden göra kundens verksamhet pålitlig och lättarbetad.

Vi söker dig som har erfarenhet av att planera, förbättra eller implementera kvalitetsledningssystem och kan driva aktiviteter som t ex:

  • Etablera smarta och effektiva (eller anpassa befintligt) kvalitetsledningssystem (QMS) mot gällande regelverk och standarder
  • Genomföra förändringsarbete för ett effektivt QMS
  • Implementera eQMS
  • Etablera kontakt med certifieringsorgan/Notified Body
  • Hålla i utbildning kring QMS och ingående processer
  • Agera rådgivare eller mentor


Om dig i din yrkesroll

Arbetet kräver förmåga att vara strukturerad, kommunikativ och pedagogisk. Du beskriver dig själv som analytisk och gillar problemlösning. Du har en förmåga att ta till dig innehåll i standarder, regelverk och översätta det till kundens behov och verklighet för att på bästa sätt även bidra till affärsnytta.  Det är något vi värdesätter högt, då våra kunder är allt ifrån små nyetablerade innovationsbolag till stora globala spelare. Du har en förmåga att vara ambassadör och få med din omgivning i förändring. Du bör ha arbetat med ledningssystemfrågor i minst 3 år, men gärna fler.Hur är det att vara konsult på Prevas?

Vi är ett relativt litet team, i en platt organisation vilket gör att du får god insyn i företaget och en riktig möjlighet att påverka. I din roll önskar vi att du bidrar till vidareutveckling av vårt erbjudande inom kvalitetsledningssystem. Vi jobbar ofta tillsammans med en kollega i uppdrag och pushar och stöttar varandra på ett väldigt fint kollegialt sätt. I vårt team är placeringsorten inte viktigt, men i nuläget utgår våra konsulter från Stockholm alternativt Uppsala.

Att vara anställd på Prevas är en trygg investering för dig. Som företag är vi ekonomisk starka och har god infrastruktur för att bedriva både små och storskaliga projekt. Grundläggande för oss är bra och trygga arbetsvillkor. Och vi förstår livspusslet, att man ibland behöver jobba hemifrån alt gå tidigt för att få ihop saker. Det ser vi som en självklarhet att stötta.

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!Frågor?

Kontakta: Sara Löfberg (rekryterande chef) 072 454 82 29, [ Link removed ]  eller Micael Johansson 0730 70 10 44, [ Link removed ]  

HR: Elin Trotz 076-8668 43 69, [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 172466