Jobbet Nu söker vi fordonsförare till Martinsons, Bygdsiljum har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nu söker vi fordonsförare till Martinsons, Bygdsiljum publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Skellefteå

ArbetsbeskrivningOm företaget:

Martinsons är en familjeägd träförädlingsindustri med starka rötter i Västerbotten. Företaget förädlar den norrländska skogen till högkvalitativa trävaror och färdiga funktionslösningar som bidrar till ökat träbyggande. Förutom en omfattande produktion av sågade trävaror har Martinsons stora framgångar med sina stomsystem i limträ och KL-trä för flerbostadshus, broar och hallar som bygger framtidens hållbara samhälle. Koncernen har idag ca 440 anställda och omsätter 1,6 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Bygdsiljum.

Gå gärna in på länken så kan ni få en inblick hur det är att arbeta på Martinsons https://www.youtube.com/watch?v=F54nTPMFXK4

Nu söker vi efter en skicklig fordonsförare som kommer att förstärka fordonsavdelningen på Martinsons i Bygdsiljum. Läs mer om tjänsten nedan.Arbetsuppgifter:

I rollen som fordonsförare på Martinsons kommer du att vara en del i en avdelning som servar olika produktionsenheter med hjälp av tunga fordon, främst brädgårdstruck. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av in- och utlastning, lagerföring och utleverans av förädlade produkter. Då många arbetsuppgifter kräver sinne för logiskt tänkande är det en fördel att du har lätt för matematik på en grundläggande nivå.Formell kompetens:

- Körkort B och tillgång till bil
-  Fullständig gymnasieutbildning, helst inom fordon eller transport
- God datorvana, då våra fordon är utrustade med datoriserade program.
- Har du erfarenhet av att köra större maskiner som ex. hjullastare, skogsmaskin, brädgårdstruck eller tung entreprenad ser vi det som extra meriterande.Din bakgrund:

För att passa i rollen som fordonsförare på Martinsons tror vi att du är en praktiskt lagd person med ett gott ordningssinne och säkerhetstänk. Du trivs med självständigt arbete, men ser fördelarna i att arbeta mot gemensamma mål och förstår vikten av god planering och sammanhållning.  Eftersom arbetet stundtals kan vara stressigt hoppas vi att du har ett lugn, flexibilitet samt en god social förmåga. Du som söker denna tjänst ska även vara driven och villig att utvecklas, då Martinsons arbetar ständigt med förbättringar.Information om anställningen:

Till en början anställning via Lernia  med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
2-skift med placering i Bygdsiljum.Tillträde:

Hösten 2019

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt! Vid frågor gällande tjänsten kontakta Viktoria Johansson, viktoria.johansson@lernia.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se

Referens

58575

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till