Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker vi en teknisk supportmedarbetare till Filterteknik i Karlstad! jobb i Karlstad på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker vi en teknisk supportmedarbetare till Filterteknik i Karlstad! på Framtiden

Nu söker vi en teknisk supportmedarbetare till Filterteknik i Karlstad!

Framtiden Karlstad, Värmlands län HeltidJust nu söker vi efter en social, driven och nyfiken person som vill arbeta med teknisk support åt vår samarbetspartner Filterteknik! Vi söker dig som har ett intresse för teknik och är lösningsorienterad.
Stämmer du in på detta eller känner du någon som stämmer in på detta, skicka in en ansökan redan idag eller tipsa en vän!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som teknisk supportmedarbetare kommer du att arbeta i ett reaktivt team där du kommer ha tät kontakt med kollegor inom supporten, sälj och även externa kunder. Du kommer att stötta och hjälpa säljarna med att ta fram offerter,
du kommer även ta fram offerter direkt till kunder. Du kommer ta hand om reklamationsärenden från kunder och bolla vidare dessa med leverantörer. För att lyckas i denna roll kommer man behöva ha ett genuint intresse för teknik, filtrering och
hur ett filter fungerar. Du kommer t.ex. kunna få frågor från kunder som har funderingar kring de olika filter de har och då försöka hitta lösningar som passar dem bättre.

OM FÖRETAGET
Filterteknik är den största återförsäljaren av filter i Sverige, dem arbetar gentemot andra företag och i Sverige så arbetar dem mest med filter till fordon och industri. De har filter till bland annat ventilation, tryckluft/vakuum, damm/stoft, processindustrin, industri,
motorer och hydraulik. Filterteknik finns även i Norge, Danmark och Finland där man även arbetar mer mot offshore och marin också.

DIN PROFIL
För att lyckas i den här rollen ser vi att man behöver ha ett genuint intresse för teknik, driven, social och nyfiken. Är man praktiskt lagd och har skruvat på bilar eller mopeder skulle det kunna vara en fördel. Tycker man även om försäljning är det positivt då det finns möjlighet att växa i denna roll och arbeta mer med inne- samt ute sälj.
Det är viktigt att man är engagerad och vågar ta egna initiativ då finns det många möjligheter att utvecklas inom företaget.

KOMPETENSKRAV
Minst en färdig gymnasieutbildning, gärna mot teknik!
Svenska och engelska i tal och skrift!
God datakunskap (Officepaketet)!
B-körkort!
Minst 5års erfarenhet av arbete inom område som teknisk support, servicetekniker inom industri eller liknande!

MERITERANDE
Gymnasieingenjör eller högre examen inom t.ex. teknik!

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-Fred 8-17 (viss flexibelt)
Omfattning: 100%
Ort: På kontoret i Karlstad

* Svenska
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078574053