Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker vi en systemutvecklare till ett välkänt konsultbolag! jobb i Åmål på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker vi en systemutvecklare till ett välkänt konsultbolag! på Framtiden

Nu söker vi en systemutvecklare till ett välkänt konsultbolag!

Framtiden Åmål, Västra Götalands län Heltid
Nu söker vi en systemutvecklare till ett välkänt konsultbolag!


Nu söker vi en systemutvecklare som har ett genuint intresse för programmering! Brinner du för utveckling och att kunna utvecklas? Är du en duktig systemutvecklare med kunskaper inom front/back-end programmering eller är du rent av en fullstack programmerare? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Skicka gärna in din ansökan redan idag eller tipsa en vän!


DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som systemutvecklare kommer du att sitta i ett team där ni tillsammans programmerar och utvecklar internt eller åt kunder i olika projekt. Exempel på projekt kan då vara det interna IT-systemet eller att man sitter med i ett projekt ut mot en industri och programmerar åt dem. De programspråk som vanligast förekommer är Java, C# och .NET.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett företag som ligger i framkant där medarbetarnas idéer är det som skapar framtiden. Bolaget är ett av Sveriges största och ledande teknikkonsultbolag där de anställda tillsammans skapar hållbara teknik- och designlösningar inom områden som infrastruktur, industri, IT och Energi. Mer information om vår samarbetspartner ges vid en eventuell intervju.

DIN PROFIL
För att du på bästa sätt skall kunna lyckas i den här rollen ser vi att du behöver ha ett genuint intresse för programvaruutveckling! Besitta kunskaper i back/front-end eller fullstack. När det kommer till dej som person ser vi gärna att du är driven, motiverad och trivs i rollen att arbeta som konsult!

Kompetenskrav
Civil- högskoleutbildning med relevant inriktning.
Kunskaper inom programmering
Flytande svenska och engelska  i tal och skrift.

Meriterande
Arbetserfarenhet inom programmering
Kunskaper inom Java, C# eller .NET
B-körkort


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum:      Enligt överenskommelse
Ort:                  Åmål/Trollhättan
Arbetstider:       7-16 (flexibelt)
Omfattning:       100%

Civil- högskoleutbildning med relevant inrikting. Kunskaper inom programmering Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000039008788