Jobbet Nu söker vi en självgående och noggrann lagerarbetare och testoperatör! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nu söker vi en självgående och noggrann lagerarbetare och testoperatör! publicerad av Skill

Heltid
Linköping
0,00kr/ år
30 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vill du jobba på ett marknadsledande företag som utvecklar och säljer läcksökare? Vi hjälper våra kunder att kvalitetssäkra sina produkter och tjänster för bättre funktion och minskad miljöpåverkan. Våra kunder finns runt om i världen och ca. 90% av vår försäljning går på export. Detta innebär många spännande internationella kontakter både inom koncernen och med våra kunder. Vill du vara med på en tillväxtresa i ett innovativt företag där vi behöver en person som bidrar till att vårt lager utvecklas på rätt sätt i ett expansivt skede?

Om företaget
INFICON AB härstammar från pionjären Sensistor som skapade vätgasmetoden för läcksökning och tätkontroll. Företaget har sedan början av 1980-talet framgångsrikt bedrivit utveckling, tillverkning och försäljning av vätgasdetektorer för läcksökning och ingår idag i INFICON koncernen, som är en världsledande leverantör av utrustning för gasanalys. I Skandinavien säljer företaget samtliga koncernens produkter för läcksökning och är dessutom ett av koncernens utvecklingscentrum för sensorteknik. Koncernen har 1000 anställda och omsatte 373 MUSD år 2017. INFICON AB finns i Linköping och har 25 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta med den dagliga verksamheten på vårt lager. Detta innebär att ta hand om inkommande och avgående gods, registrera leveranser, inspektera produkter, plocka produktions-batchers, och utföra inventering på lagret. Arbetet innebär också en del testning av instrument efter montering från underleverantörer samt funktionstestning av instrument innan leverans. Arbetsuppgifterna är varierande och har du tekniskt intresse finns det även möjlighet att mecka lite och hjälpa till på serviceavdelningen. Du arbetar under eget ansvar och i nära samarbete med andra medarbetare på företaget. Du kommer att ingå i ett företag där vi har en härlig familjär stämning, där vi alla hjälper varandra och där vi uppmuntrar initiativ och lyssnar på varandra!

Din profil
Vi vill erbjuda dig som är driven och entusiastisk att ta vårt lager till en ny nivå! För att lyckas med detta hoppas vi att du gillar att ta initiativ till förbättringsarbeten, är självgående i ditt arbete och tycker det är viktigt med ordning och reda. Du har en hög ansvarskänsla och förstår att ditt arbete är en viktig del för att vi tillsammans skall lyckas med vårt uppdrag. Vi ser helst att du har erfarenhet från tidigare lagerarbete och erfarenhet från affärssystem, gärna SAP. Det är meriterande om du arbetat med 5S. Du behöver även behärska engelska i tal och skrift.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lotta Widercrantz, 013-473 81 64 alt lotta.widercrantz@skill.se Lön: Månadslön Anställningsform: Konsultanställning 6 månader med goda möjligheter till övertagande av kund

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3492

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Transport - lager - logistik - Linköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.