Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker vi en säljare på deltid till Sovkoncept i Luleå. jobb i Luleå på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker vi en säljare på deltid till Sovkoncept i Luleå. på StudentConsulting

Nu söker vi en säljare på deltid till Sovkoncept i Luleå.

StudentConsulting Luleå, Norrbottens län Deltid
Är du en student som brinner för försäljning och kundrelationer, vill du ha ett långsiktigt extrajobb? Då har vi jobbet för dig,

Information om uppdraget:

Vi samarbetar med Sovkoncept som är en kedja som drivs av sänghandlare med lång erfarenhet i branschen. Sovkoncept har valt att samarbeta med några av de bästa sängtillverkarna i Norden med starka och välkända varumärken. Nu söker vi en säljare på deltid som kommer jobba med försäljning till nya och befintliga kunder. Du kommer även köra ut och montera sängar hos kund. Sovkoncept kommer att utbilda dig både om sängarnas funktion/uppbyggnad, tillbehören runt om försäljning men även i hur man jobbar som ett vinnande lag. Detta är ett rekryteringsuppdrag och du kommer bli anställd direkt av Sovkoncept.

Detta söker vi:

Vi söker en person som framförallt är social och modig men även ödmjuk och lyhörd. Du bör besitta en god attityd och en stark vilja för att lyckas och utvecklas.
Som person är du noggrann, flexibel och har en hög arbetsmoral. Du ska vara lättlärd och inte vara rädd att ta egna initiativ.

Eftersom tjänsten innebär utkörning bör du också ha ett gott sinne för rutiner, vara stresstålig och orka fysiskt krävande lyft. B-körkort är förstås ett krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59502