Jobbet Nu söker vi en operativ inköpare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nu söker vi en operativ inköpare! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Vill du jobba som inköpare på det ledande företaget inom Chemical Management Services i Norden? Vi söker nu en erfaren inköpare med samma engagemang, flexibilitet och vilja som vårt företag andas. Vi erbjuder dig att vara med på en spännande resa i ett företag med dedikerade medarbetare där vi strävar efter att hitta de bästa lösningarna för våra kunder.

Om företaget
SISOURCE AB är den ledande aktören inom CMS i Norden. Här jobbar ett gäng dedikerade kemikalieexperter som älskar bra lösningar. SISOURCE hjälper sina kunder med skräddarsydda lösningar för deras kemikalieprocess med allt från beställning, lagerhållning, leverans, till dokumentation, rapportering och avfallshantering. Företaget värnar om kvalitet, miljö och arbetsmiljö och SISOURCES aktiva arbetsmiljöarbete ger oss välmående, duktiga och omtänksamma medarbetare. Vi är idag 24 personer som arbetar i Linköping och på Inköp arbetar två personer.

Dina arbetsuppgifter
I din framtida roll som inköpare hos oss så erbjuder vi dig ett varierande och spännande jobb där du kommer ta hand om många olika arbetsuppgifter, bl a att bevaka lagernivåer, planera och skapa inköpsordrar till leverantörer, bevaka orderbekräftelser, leveransbevakning, hantering av orderbekräftelser och även ta hand om reklamationer och förhandla avtal och priser med leverantörer. Vidare kommer du kontrollera och attestera fakturor gällande inköpsordrar, administrera och uppdatera beställningspunktsinformation och uppdatera information i våra system gällande våra leverantörer. Du kommer att ingå i ett företag där vi har en härlig och varm arbetsmiljö, där vi värnar om varandra och där alla hjälps åt oavsett vilken roll man har. Vi lyssnar på varandra och kämpar tillsammans som ett team!

Din profil
Vi vill erbjuda dig som brinner för att arbeta som inköpare en möjlighet att utvecklas och driva den här tjänsten till en roll att förlita sig på i ett flexibelt företag där vi kämpar tillsammans för kundens bästa! För att lyckas med detta är det en förutsättning att du är strukturerad och driven och kan ta egna beslut. Du har nära till skratt, tycker om människor och trivs i en roll där du är spindeln i nätet. Du får ett varierande arbete och du förstår att din roll är en viktig del för att vi tillsammans skall lyckas med vårt uppdrag. Vi ser att du har erfarenhet från tidigare arbete som inköpare, och det är meriterande om du har arbetat i Visma Business. Du behöver även behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lotta Widercrantz, 013-473 81 64 alt lotta.widercrantz@skill.se Lön: Månadslön Anställningsform: Behovsanställning 1 år med möjlighet till förlängning

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3830

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till