Jobbet Nu söker vi en elkunnig medarbetare till vår kund BoKlok har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nu söker vi en elkunnig medarbetare till vår kund BoKlok publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Vimmerby

Arbetsbeskrivning

Om företaget

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. De utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris.  De bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning. BoKlok har drygt 300 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett härligt sammansvetsat team och arbeta inom industrin med många olika arbetsuppgifter och samtidigt i en arbetsmiljö där känslan är familjär? Då är detta jobbet för dig! Du kommer att arbeta inom träindustrin med tillverkning av hus där tillverkning sker enligt plan till din interna kund. Du kommer ha förmånen att få genomgå en rad utbildningar då du kommer att rotera i ditt arbetslag och arbeta med en rad olika arbetsuppgifter och moment. Du är av stor betydelse för företaget där du kommer att få möjlighet att både utveckla dig själv och samtidigt vara delaktig i att utveckla företagets processer.

I denna annons söker vi nya medarbetare till elgruppen där du kommer att arbeta med installationer och montering.

Formell kompetens

- Vi ser gärna att du läst el på minst gymnasienivå. Alternativt relevant arbetslivserfarenhet - B-körkort samt tillgång till bil är ett krav om du inte bor på orten (Gullringen). - God kännedom inom ritningsläsning är meriterande - Hantering av spikpistol och övriga handhållna verktyg är meriterande.

Din bakgrund

Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning med inriktning inom el alternativt så har du relevant arbetslivserfarenhet och utbildning inom området.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du besitter en god fysik och trivs med att arbeta med kroppen och ser inte det inte som ett hinder att arbetet bitvis är tungt. Samtidigt har du ett praktisk handlag, har hög arbetsmoral är pålitlig och äger en god förmåga till samarbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Rekrytering/Heltid/Gullringen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

I denna rekrytering samarbetar Bo Klok med Lernia Bemanning. Om du är aktuell för tjänsten kommer du efter slutförd rekryteringsprocess att bli anställd med start provanställning direkt på BoKlok.

 Lernia är vägen framåt

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

42183

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till