Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker vi en credit analyst till spännande bolag! jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker vi en credit analyst till spännande bolag! på Amendo Bemanning

Nu söker vi en credit analyst till spännande bolag!

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en Credit Analys till spännande kreditmarknadsbolag för ett konsultuppdrag på 3-4 månader. I rollen som Credit Analyst rapporterar du direkt till kreditchefen och arbetar nära säljorganisationen. Du kommer att ha en central roll och ha många kontaktytor som involverar både affär och bolaget. huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Bevaka risker i kreditportföljen
  • Analysera större limiter och propåer
  • Rådge och stötta övriga avdelningen inom finansiell analys
  • Samarbeta med kreditchefen och i kreditkommittén

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper

Rätt kandidat för tjänsten har en relevant akademisk examen och en gedigen erfarenhet som kreditanalytiker på bank, kreditmarknadsbolag eller annan kreditfunktion. För att trivas och lyckas i rollen bör du ha god finansiell analytisk förmåga, kunna förstå olika affärsmodeller och analysera affärsrisker, ha hög integritet, kunna driva egna initiativ och vara en skicklig lagspelare. Viktigt med mycket goda kunskaper i engelska. 

Om företaget
Företaget sitter i fina lokaler nära medborgarplatsen med mycket goda kommunikationsmöjligheter.  

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Shahrokh Afyouni, [ Email address blocked ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1375210-288188