Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker vi en Akustikingenjör till Alstom i Västerås! jobb i Västerås på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker vi en Akustikingenjör till Alstom i Västerås! på Academic Work

Nu söker vi en Akustikingenjör till Alstom i Västerås!

Academic Work Västerås, Västmanlands län Heltid
Har du en ingenjörsexamen inom maskinteknik, elektronik eller akustik och nu vill ta nästa steg i karriären? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en driven och självgående person som vill axla en roll med stort eget ansvar där struktur samt ordning och reda är nyckelfaktorn för att lyckas som akustikingenjör hos Alstom. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Som akustikingenjör kommer du börja på ett intressant uppdrag med möjlighet att ta dig an ett stort spektrum av intressant teknik och olika problemformuleringar. Du kommer att ha ett stort eget ansvar där du tar dig an varierade arbetsuppgifter så som exempelvis beräkning av akustik för att förebygga risker och problemområden, agerar stöd i frågor kopplat till akustik samt bistå din kollega med mätningar samt underlag till testspecifikationer som dokumenteras. Du deltar i hela utvecklingsprocessen av en produkt där det är din uppgift att hantera, från anbud till slutversion av produkt, att ljud- och vibrationsnivåer möter kraven. Du kommer ha ett nära samarbete med kollegor inom olika avdelningar i verksamheten och därför ser vi att förmågan att samarbeta med andra människor är viktigt för att trivas i rollen.

Du erbjuds

* Att få in en fot på ett stort internationellt bolag.
* Stora möjligheter till eget ansvar och vara delaktig i beslut.
* Arbeta i en bred roll med stora kontaktytor.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

* Arbeta med teknisk kravhantering.
* Genomföra simuleringar och beräkningar inom akustik för att förutse och förebygga risker och/eller eventuella problemområden.
* Agera konstruktionsstöd till ingenjörer på olika avdelningar, som integrerar komponenter till system, för att undvika akustikproblem.
* Bistå din kollega med underlag till testspecifikationer.

Vi söker dig som

* Har en avklarad högskole/civilingenjörsutbildning inom maskinteknik, elektroteknik, akustik eller annat som vi bedömer likvärdigt.
* Besitter en god dokumentationsvana inom tekniska krav.
* Har tidigare kunskaper inom akustik, meriterande inom teknikbranschen.
* Har kunskaper inom akustikprövning från tidigare arbete eller studier.
* Har goda kunskaper i tal och skrift på engelska då språket används i det dagliga arbetet.

Meriterande

* Har språkkunskaper i svenska, tyska eller franska.

Som person är du:

* Ansvarstagande
* Samarbetsvillig
* Kommunikativ

På Alstom arbetar du nära tillsammans med andra team och kollegor, vilket gör att en god samarbetsförmåga är något som kommer att värdesättas under rekryteringsprocessen. Du är ambitiös och självgående genom att du på egen hand kan driva ditt arbete framåt. Då det är viktigt att arbetet utförs på ett korrekt sätt ser vi även att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och gillar att ha ordning och reda.

Övrig information

* Start: Omgående
* Arbetstider: Kontorstider
* Omfattning: Konsultuppdrag på heltid i 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering.
* Placering: Arbete på plats hos Alstom i Västerås med möjlighet att arbeta hemifrån om arbetsuppgifterna tillåter.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här". Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Alstoms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Information om företaget
Alstom är ett ledande bolag inom signalsystem och är den största aktören på den svenska järnvägsmarknaden med 1000 levererade tåg. De har flera stora underhållskontrakt och utför underhåll i 19 olika depåer runt om i hela Sverige. Är du därför intresserad och vill läsa mer om Alstom och hur de presenterar sig som bolag, gå då in på deras hemsida genom att klicka på länken.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060642-SE